Adoptie van Monero

Hier proberen wij zoveel mogelijk diensten aan te bieden van bedrijven en personen die XMR accepteren. Adoptie is de enige weg die we moeten bewandelen, een hogere prijs in dollars/euro's is niet waarvoor Monero is gemaakt. Monero is gemaakt om mee te betalen zonder tussen komst van een regering of dollar prijs en dus ook niet bedoelt als medium of exchange.

 

Dit moet veranderen en zoals we weten begint verandering bij ons zelf. Vandaar dat we dit initiatief nemen. Het enigste wat er moet gebeuren is dat JIJ Monero accepteert als betaal middel. Kijk niet naar multinationals, die hebben allemaal een vaste agenda en zullen nooit toestaan dat de enige echte crypto zal slagen. Zei zullen dus nooit Monero als betalings middel accepteren, maar dat is ook nooit de bedoeling geweest van dit project, de bedoeling is dat wij als volk het accepteren! We hopen de komende tijden steeds meer websites toe te voegen aan deze pagina. 


Overzicht van websites die Monero betalingen accepteren 

Hieronder vind je een overzicht van shops in Nederland en Belgie die Monero accepteren. Accepteert jouw winkel ook Monero's, en staat deze niet in de lijst? Neem dan contact met ons op. Dan plaatsen wij jouw link ook op deze pagina.. Contacteer on via de mail of via telegram 

 

Hier websites/personen die XMR accepteren: 

 

www.abh1.nl

www.argancountry.nl 

www.realmadhoney.com 

www.steakhousemilano.nl

www.bouwwerkenads.be

www.michieltheys.be

www.lieskescholtus.nl

www.coenvanbroekhoven.nl

www.ultiemerelatiemethode.nl

www.outdoorlifecoaching.com

www.healthbenefits.nl

 


We hopen dat we deze lijst de komende tijden flink kunnen uitbreiden, dit is wat er toe doet! Alvast een dikke SO naar iedereen die de movement live meemaakt. Wat Bitcoin kan, kan Monero natuurlijk ook, Lets make history. 


Wat wordt de eerste Monero stad van Nederland/Belgie?

Waar Arnhem altijd de Bitcoin stad van Nederland was zo staat Monero nu voor dezelfde uitdaging. Welke Nederlandse of Belgische stad wordt 

de Monero stad van de toekomst? Welke stad accepteert de meeste XMR betalingen in de toekomst met de enige echte crypto munt die er bestaat.

 


Hoe accepteer ik betalingen in Monero?

Als je een plug-in voor je website zoekt dan kun je deze site is eens doorlezen 

https://wordpress.org/plugins/mycryptocheckout/ 

 

hier staat makkelijk uitgelegd hoe jij Monero betalingen accepteert en integreert in je website. Natuurlijk kun je ook fysiek (dus in persoon peer-to-peer) betalingen accepteren, het enigste wat je hier voor nodig hebt is een Monero wallet. Goede en betrouwbare wallets zijn bijvoorbeeld, mymonero of cake wallet.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos, vergroot je wereld en probeer eens wat te verkopen in de crypto currencie Monero, al zijn het twee de hands spullen, staar niet blind op dollar prijzen maar gebruik Monero waarvoor het gemaakt is namelijk elkaar betalen! 

 


Dank woord

Ik wil even iedereen bedanken in onze prachtige community die we hebben gebouwd samen, met dit initiatief kunnen we dankzij onze groep een geweldloze statement maken die niet te stoppen is. Jullie zijn geweldig en we hopen jullie allemaal nog lang bij ons te zien. Met veel liefde voor crypto en vrijheid, 

 

Mano Crypto