Crypto Analyst Tone Vays zegt dat Bitcoin-uitbraak nog niet voorbij is, 300% rally waarschijnlijk binnen zes maanden

Published on 26 October 2020 at 09:14

Veteraan en cryptostrateeg Tone Vays zegt dat de grote Bitcoin-uitbraak nog meer energie over heeft.

Veteraan cryptostrateeg Tone Vays zegt dat de grote Bitcoin-uitbraak nog meer energie over heeft.

 

In een nieuwe video legt Vays uit waarom hij gelooft dat de bullish rally die Bitcoin boven de weerstand van $ 12.000 duwde, nog niet voorbij is.

"Dat is precies wat ik een beetje voorafschaduw in de toekomst. We hebben hier nog steeds deze triangle en we kunnen ons nog steeds terugtrekken in deze triangle, maar ik denk dat er op dit moment nog genoeg FOMO (angst om te missen) is om ons hoger in dat hoge bereik van $ 13.000 te krijgen. "

 

Terwijl Bitcoin het volgende weerstandsniveau nadert op $ 14.000, voorspelt de crypto-analist dat marktdeelnemers winst zullen gaan nemen.

"Die adempauze kan horizontale consolidatie zijn of die adempauze kan een terugval zijn tot $ 12.000 of zelfs zo laag als $ 11.500."

Hoewel Vays een correctie aan de horizon ziet, is hij op de lange termijn optimistisch over 's werelds meest dominante cryptocurrency.

 

"[Het] maandelijkse overzicht wordt geweldig. We gaan sluiten als de op één na hoogste maand ooit en we hebben een kans om te sluiten op de hoogste maand ooit als we kunnen sluiten op $ 14.000. Dat zou de hoogste maandelijkse afsluiting ooit zijn, wat ook absoluut geweldig zou zijn. "

 

Vays benadrukt ook zijn huidige persoonlijke gevoelens over BTC.

"Ik ben nu behoorlijk bullish. Ik weet niet of dat stom is of niet, maar ik ben behoorlijk verdomd optimistisch. Ik ben sinds begin 2017 niet meer zo optimistisch geweest. "

 

Wat betreft zijn BTC-voorspelling voor de lange termijn, gelooft de ervaren handelaar dat Bitcoin klaar staat om binnen de komende zes maanden een enorme rally te ontketenen.

 

"Laten we hier redelijk zijn. Laten we zeggen dat we een zet van 300% hebben. Dat brengt ons op $ 50.000. "

 

Vays gelooft echter dat Bitcoin een enorme devaluatie zal ondergaan nadat het tot $ 50.000 is gestegen voordat het zich herstelt en boven $ 100.000 klimt.

“Ik zie een crash van 50%, wat ons op ongeveer $ 20.000 tot $ 25.000 zou brengen. Laten we zeggen dat we teruggaan naar $ 20.000 - de vorige swing high ... En van daaruit kon ik zien dat dit snel zou zijn, ik kon een langzame grind terug zien tot $ 50.000.

 

Van dit gebied van $ 50.000, of laten we van dat gebied van $ 40.000, gaan we nog eens 300% omhoog naar 400%. Dit is iets dat realistisch is voor mij. Dat kost ons vanaf daar $ 150.000. Hoe lang zou dat duren? Voor de volgende halvering. "

 

Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.