3de grootste Bitcoin-adres geleegd in massale $ 1.200.000.000 BTC Whale Transfer

Published on 27 October 2020 at 09:40

Een enorme Bitcoin wallet is plotseling in beweging, een van de rijkste whales in de geschiedenis maakt meer dan een miljard dollar aan BTC..

Een anonieme high-rolling entiteit heeft zojuist 92.857 BTC verplaatst ter waarde van $ 1,2 miljard voor een vergoeding van slechts $ 1,31. De overdracht werd voor het eerst opgemerkt door een automatische blockchain-monitoringtool.


Bron: Blockchain.com
Volgens de laatste gegevens van de blokverkenner heeft de whale de BTC in twee aparte wallets verplaatst.

Een onbekende wallet met in totaal twee transacties ontving 88.857 BTC. Een tweede portemonnee die 4.000 BTC ontving, heeft 19 transacties geregistreerd.

 

BitInfoCharts laat zien dat de whale op 6 augustus de originele portemonnee heeft gemaakt. De portemonnee begon op 7 augustus kleine hoeveelheden BTC te ontvangen en werd op 21 oktober de op twee na rijkste Bitcoin-wallet.

 

De betrokken whale kan een instelling of een crypto-bewaarder zijn die namens zijn klanten toezicht houdt op de BTC. De grote entiteit kan om veiligheidsredenen de BTC ook over meerdere wallets overdragen.

 

Geen van de adressen in kwestie heeft echter bekende banden met een bedrijf dat is geïnvesteerd in of werkzaam is binnen de crypto-industrie.

De BTC is niet overgedragen naar bekende wallets die eigendom zijn van crypto-beurzen, waar het op de open markt kan worden verkocht en verhandeld.

 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.