False flag aanslagen in Frankrijk met als doel het geloof in God te verbieden!

Published on 30 October 2020 at 00:00

Terreur daad zo snel?! De burgemeester van NICE roept al dat het om een terreurdaad gaat. We kunnen je verzekeren dat hier een donkere agenda achter zit. Want hoe kun je zo snel een conclusie trekken? 

Verbod op islam

 

Waarschijnlijk gaan ze de islam komende dagen nog meer door het slijk halen. Trap hier niet de elite in Frankrijk probeert het volk op te zetten tegen de islam en elkaar. 

 

Kern van islam is vrede

De kern van islam is vrede niemand mag zomaar een leven nemen “wie iemand vermoord vermoord heel de mensheid” geloof niks van de propoganda die tegen de islam bezig is ze willen waarschijnlijk gaan rechtvaardigen om de islam, christendom en als laatst ook het jodendom te gaan verbieden. 

 

Zei willen als goden gezien worden

Deze mensen achter de schermen zien zichzelf als goden en wetenschap is hun tool waarmee zei als goden gezien willen worden. Ze kunnen het niet verkroppen en accepteren dat er mensen zijn (gelukkig) die in 1 God geloven de creator. 

 

Laat je niet verdelen!

Laat je niet misleiden beste leden door de propoganda die nu bezig is niet alleen tegen de islam maar tegen alle geloven. Wij zullen je alvast vertellen dat ze het geloof in 1 God zullen gaan verbieden. Dit duurt niet lang meer! 

 

Christendom

Ja ook het christendom wordt aangevallen omdat zei ook in 1 God geloven wat volgens de islam een en de zelfde God is net als het jodendom. 

 

Brainwash first class

Vind je het niet raar, dat als iemand aan jou vraagt wat je van een priester vind, het eerste waar je aan denkt “een pedo is”. 

 

Statistisch

Het is niet zo dat er statistisch gezien meer pedo’s zijn onder de priesters als onder ambtenaren. Maar het is de media die je dit heeft ingeprent door de jaren heen! Brainwash noemen we dit. 

 

Zei geloven in de duivel!

Alles om je heen wijst erop dat ze geloven willen gaan verbieden. Maar vergeet één ding niet als je dit accepteert. De meeste regeringleden geloven in satanisme ze aanbidden lucifer en voor hen is dit de enige God. 

 

Ook zei geloven

Dus laat je niet gek maken ook zei geloven, ze proberen alleen iedereen mee te nemen in hun gestoorde verdoemde geloof. Don’t buy it! 

 

Het volk tegen elkaar

Ze proberen een oorlog in de EU te ontketenen van het volk tegen elkaar en het ziet ernaar uit dat het ze gaat lukken want veel groepen staan nu lijn recht tegenover elkaar..

 

Blijf sterk zeker deze tijden!

 

Team coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.