Monero een apart geval in de Crypto wereld.

Published on 30 October 2020 at 10:54

We kunnen monero een beetje een apart geval noemen in de crypto wereld. Want het is eigenlijk 1 van de weinige coins die precies het zelfde pad volgt als die van bitcoin. 

Onderwereld

 

Monero is de enige coin op dit moment waar een complete community achter blijkt te staan. En dat is namelijk de onderwereld. Nou kun je dat goed of slecht vinden, maar de onder wereld is een community, die zich niks aan trekt van regels en wetten. Precies een pad die een crypto currencies hoort te volgen. 

 

Samenwerkingen..

Zoals bitcoin ooit is begonnen. Zo heeft nu Monero precies dezelfde community achter zich staan. En er is geen enkele andere coin op dit moment dat hetzelfde heeft op dit moment buiten Bitcoin & Monero. 

Elke coin van dit moment probeert met een bedrijf samen te werken maar de meeste bedrijven blijken hele andere agenda’s te hebben en dan vooral de multinationals. 

 

Doodgezwegen

Monero daarentegen is gewoon compleet gedekt door de wereldwijde onderwereld in het worldwide web. En ik snap dat de media graag zulke coins de grond intrappen. 

 

Maar de grap is dat monero eerder wordt doodgezwegen dan dat er over wordt gepraat, want voor wie moeten ze het zwart maken? Boeven gaan er echt niet minder Monero voor gebruiken. Het is een coin die ze geweldig beschermt tegen overheden en diezelfde media.

 

Privacy behoefte

Maar vergis je niet, ook Monero zal gaan overslaan naar het gewone volk net zoals bitcoin heeft gedaan. Omdat er gewoon behoefte is aan privacy en dit probleem wordt met de dag groter omdat onze vrijheid met de dag kleiner word gemaakt. Onder allerlei leugenachtige argumenten, kleden ze ons helemaal uit. Dus een coin als Monero wordt met de dag sterker juist door deze ontwikkelingen in de wereld. 

 

Long term

Dit is echt een coin die je in je long term zou moeten hebben. 

Aangezien het een coin is die niet te stoppen is. En altijd gebacked zal worden door een van de grootste community’s op aarde. En dat is de onderwereld. En dit zal heel snel gaan overschakelen als mensen eenmaal beginnen in te zien hoe anoniem deze coin eigenlijk is.

 

Coin met sterke basis

En je kunt er van alles van vinden maar uiteindelijk heb je een basis nodig voor een coin. En laten we eerlijk zijn welke coin heeft dit vandaag de dag? Ik denk dat ze op 1 hand te tellen zijn. Vergeet niet dat complete landen en grenzen zijn gebouwd op de fundamenten van wat we vandaag de dag ook criminaliteit zouden noemen. 

 

Loskoppelen

Monero is denk ik een van de eerste coins die zich zal loskoppelen van het bitcoin systeem zelf. En een volwaardig coin zal worden zonder in de schaduw te staan van bitcoin, maar eerder zei aan zei met beide een totaal eigen functie. En voor de duidelijkheid ik probeer geen criminaliteit te promoten, 

maar ook bitcoin is op precies deze manier begonnen, vergeet dat niet. 

 

Cheap

De dagen dat Monero nog deze goedkope niveaus heeft zullen snel verdwijnen. Net zoals bitcoin ooit 100 dollar waard was zo is Monero dat ook vandaag de dag. 

 

Technisch

Monero max supply : 18.4 miljoen      daarna 157.000~ per jaar.

Distributie : proof of work (mining)

Huidige supply : 16.368.283

In het jaar 2050 ~supply : 22.482.673

 

 

Prachtig

Zoals je kunt zien zijn dit gewoon prachtige cijfers. Ongelooflijk bullish  voor Monero. Zorg dan ook dat je ze op voorraad hebt. Want waarschijnlijk zal Monero, bitcoin gaan volgen op de hielen, als de meeste altcoins zijn doodgebloed. 

 

Onderschat deze coin absoluut niet!

 

En wil je meer informatie of meedoen in onze private groepen. Meld je dan aan bij @woutergevers of hier via de website www.coinpower.nl

 

Een dikke tanks allemaal voor het lezen 

Zoals altijd blijven jullie mij motivatie. 

 

Geschreven op 13 Mei 2019 zie telegram groep

Mano Crypto


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.