New World Order is zich aan het installeren!

Published on 31 October 2020 at 11:57

Italie, Spanje, Polen, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Hongarije, Romenie, Engeland de lijst blijft doorgaan en er blijven landen bij komen en nu bijna dagelijks! 

Wat is er aan de hand in de EU?

Het is een gekkenhuis aan het worden. Kijk om je heen iedereen wordt onderdrukt en is gefrustreerd. Wat je nu voelt is een lichte vorm van onderdrukking. De bevolking wordt op dit moment onrecht aangedaan en iedereen die voelt het. Ze bepalen nu zelfs hoeveel mensen jij thuis mag ontvangen! Een avondklok tegen een virus? Winkels die verplicht dicht moeten? Dit allemaal tegen een virus dat niet dodelijker is dan de griep en sterker nog Covid-19 is gewoon een hoax. Het corona virus is een groep virussen en daar vallen vele virussen onder, een daarvan is influenza en een andere is Covid-19.

 

Begrijpbare taal

Het is alsof ze zeggen : iedereen wordt aangereden door een BMW (Corona) eentje van die BMW's is een 1-serie (Covid-19) maar de meest dodelijke aanrijdingen gebeuren met een 5-series en 6-series (influenza). Maar dit dodental is al meer dan 50 jaar stabiel, maar opeens in 2020 mag niemand meer autorijden in geen enkel merk want die 1-serie (covid-19) zorgt voor gigantisch veel doden, voor het gemak geven ze dan telkens BMW (Corona) als geheel de schuld en praten niet of amper over die 1-serie (Covid-19) waarvoor heel de maatschappij is opgesloten. De meeste begrijpen mijn punt hopelijk wel, ik zeg niet dat covid-19 niet bestaat ik zeg dat het wordt misbruikt om een hoger doel te dienen een doel dat al meer dan 50 jaar is voorbereidt. Covid-19 is gewoon de tool die ons krijgt in deze duistere agenda. 

 

Vlees, suiker zout het gaat allemaal verdwijnen

Alles waar de mensen van houden zullen ze gaan afpakken de komende tijden en dit blijft niet bij het sluiten van de horeca. Ze zullen suiker gaan verbieden ze zullen vlees gaan verbieden alles onder het mom van gezondheid zullen ze je helemaal uitkleden. Ze zullen zeggen door suiker komen er tevelle mensen op de intesivecare terecht, dus als gevolg raken de ziekenhuizen overvol, vlees zelfde verhaal veroorzaakt kanker en ga zo maar door. Ze gaan de mensheid helemaal uitkleden! The New World Order is zich in rap tempo aan het instaleren.

 

False Flag Operaties 

En te midden van deze complete chaos worden er false flag operaties uitgevoerd op het volk tegen elkaar uit te spelen. BLM is een terroristische organisatie waarvan de leden gewoon gesteund worden door globalisten die er geld in pompen. Deze organisatie heeft ook weer als doel de samenleving destabiliseren, de mensen die zich verplicht voelen hieraan mee te doen door een of ander diep geworteld gevoel om geen racist genoemd te willen worden willen wij zeggen, stop met die bullshit je bent geen racist! Maar support zeker geen BLM! 

 

Moslim terroristen 

En dan hebben we nu de false flag operaties in Frankrijk opeens duiken er onthoofdingen en moorden op in Frankrijk waarvan er zelfs eentje niet eens in de buurt kwam van een moslim maar een rechts extremist was! Dit werd gigantisch uitgemeten in de media met als doel natuurlijk de niet-moslims op te zetten tegen de moslims. Kijk rond op het internet en je zult schrikken hoe groot de haat is geworden tegen de islam. Ongekend gewoon. Maar ook dit dient een hoger doel. We kennen allemaal nog de vluchtelingen propaganda. Waarbij zogenaamd veel terroristen de EU zouden binnen stromen. 

 

Geplande events 

Ook dit is allemaal met voorbedachte raden gedaan, want ze hebben de haat tegen de islam toen verder in het onderbewustzijn geplant en nu midden in de globale crisis wakkeren ze het aan, de haat die ze via de media kanalen hebben gepland in de mensen door de jaren heen gaat zich nu compleet uiten omdat mensen gefrustreerd zijn en een zonde bok zoeken. En de media zorgt wel voor een zonde bok. namelijk hun aarts vijand de moslims die geloven in 1 god net als de christenen en de joden willen ze dit geloof uitroeien. 

 

Hoe begon WW2?

Voor de mensen die het niet zien World War 2 kon ook alleen maar gebeuren omdat de complete Duitse bevolking tegen de Joden werden opgezet. Het gebeurd nu precies hetzelfde, al die concentratie kampen in China zijn een voorproefje hierop. Heb je gezien dat iemand ook maar iets kan doen tegen die concentratie kampen daar? Het zelfde lot zal de EU ondergaan, hier zullen concentratie kampen eerst worden opgericht onder het mom van gezondheids centra's maar dit zal heel snel worden ingezet tegen mensen die geloven in 1 god. 

 

WW3 is al bezig

En weet je waarom er altijd zoveel slachtoffers vallen in een oorlog? Omdat de slachtoffers altijd de bevolking zelf zijn, en zei zien de signalen van een oorlog, maar nemen geen actie omdat ze denken dit kan hier niet gebeuren. En als het dan wel gebeurt is het te laat want dan kun je niet meer weg. De EU is een explosief kruidvat geworden en waarschijnlijk hoeven de regeringen niet eens iets te doen het is de bevolking zelf die zal schreeuwen om de vervolging van de moslims (extremisten) Christenen (pedo''s) en de Joden dit is het volk waar de elite zich achter schuilhoud. Ze doen zich voor als Joden maar zijn eigenlijk satanisten die geloven in Lucifer dit is hun god. 

 

Kern van satanisten is het laten zien van hun misdaden 

Veel mensen snappen niet dat een kern van satanisme is de mensen laten weten wat ze doen (wat is anders het nut), want letterlijk alles wat nu gebeurt is al door hen aangegeven in bepaalde vormen en signalen door de jaren heen, maar de mensen die het snapte worden dan weer weggezet als complot denkers ze spelen een ziek spel en jij en ik zijn de pionen op hun bord. 

 

Hoe wil je ze verslaan?

Deze mensen kun je niet verslaan als je dit wilde doen had je ze 50 jaar geleden al moeten stoppen. Alles zit op slot en is van hen. Geldcreatie, Banken, overheden, food-supplychains, drinkwater-chain, de reden dat ze deze corona hoax kunnen uitvoeren is omdat ze alles controleren dit hebben ze 50 jaar voorbereidt. We zien mensen die denken dat het nut heeft om naar de rechter te stappen.. Het complete systeem is gecreerd door de mensen waartegen je wilt vechten! Dus het heeft nul komma nul zin om via deze weg te gaan. Protesten? Deze worden compleet door hen misbruikt om je nog harder te onderdrukken. 

 

Telegram waarschuwen we hier al jaren voor

Voor iedereen die ons volgt op telegram heeft kunnen zien dat we al jaren voor dit waarschuwde, en het wordt nog veel erger. Je hebt nu nog kansen om de boel te verlaten. Ik weet het, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar kijk om je heen je moet echt actie ondernemen. Je wilt niet in een gezondheids-kamp belanden en de grap is dat ik precies weet wat je nu denkt "gezondheidskamp dat gaat iets te ver" ik wil dan tegen je zeggen. Je zit met een avondklok, familie mag niet meer bij je thuis komen, mondmaskers op, en jij denkt dat een gezondheidskamp nog ver weg is ? 

 

Ons advies 

Ons advies, steek geen energie in het bevechten van deze zieke mensen, steek je tijd in een goed plan, kun je niet weg bereid je dan goed voor, kijk naar bijvoorbeeld WW2 en naar de joden die het hebben overleeft je kunt nog veel van ze leren. Ook al heb je het niet nodig deze kennis zul je toch echt moeten hebben als straks de complete bevolking elkaar aan het bevechten is. 

 

Stay safe 

 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

Jeffrey Van Schoten
2 years ago

Maar naar wat voor land/ wereld deel zouden we dan moeten om er geen last van te hebben