White House in lockdown

Published on 2 November 2020 at 11:35

Het Witte Huis neemt geen risico voor de verkiezingsdag, aangezien ze zullen beginnen met de bouw van een hek om het Executive Mansion, de Ellipse en Lafayette Square te beveiligen, zo is gemeld.

Het potentieel voor onrust heeft ook de Metro Police in Washington, DC ertoe aangezet om 250 National Guardsmen stand-by te zetten, aldus Geoff Bennett van NBC News.

 

Steden in het hele land hebben winkels, etalages, kantoorgebouwen, restaurants, hotels en andere eigendommen dichtgetimmerd in afwachting van mogelijk geweld in verband met de presidentsverkiezingen van dinsdag.

 

De gerapporteerde plannen om het Witte Huis verder te versterken, wekken de bezorgdheid onder wetshandhavers.

 

Demonstranten maken zich op voor mogelijk geweld, vooral na juni, toen Trump de federale wetshandhaving gebruikte om het plein buiten het Witte Huis te ontruimen dat gevuld was met demonstranten.

 

Ondertussen komen activisten in de hoofdstad van het land samen voor de verkiezingsdag, bundelen ze middelen, organiseren ze trainingssessies voor demonstranten, vormen ze snel reagerende teams en organiseren ze evenementen die naar verwachting grote menigten zullen trekken.

 

Een verzameling groepen onder leiding van Black Lives Matter en Shutdown DC plannen een acht uur durend evenement in Black Lives Matter Plaza, een blok van het Witte Huis.

 

We houden het scherp in de gaten 

 

team Coinpower 

 

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.