De shit show Trump VS Biden

Published on 5 November 2020 at 11:35

Wat vele denken is dat dit een natuurlijke race is, laat me jullie vertellen dat is het absoluut niet! 

Biden is niet 100%
Biden is letterlijk niet helemaal in orde de vraag is dus waarom hebben ze hem op die plek neergezet? 

 

Het volk in de USA is overduidelijk voor trump. 

 

Waarom

Wij zullen je vertellen waarom hij daar zit en het past perfect in de situatie nu in de wereld. Van alle idioten heeft de elite Biden als kandidaat neergezet terwijl ze letterlijk iedereen hadden kunnen kiezen: 

 

Elite laat zijn kracht zien

Biden is daar neergezet om chaos te creeeren de elite gaat nu zijn macht laten zien aan het volk. Biden is van de elite, Trump is van het volk. De elite gaat laten zien dat ze iedereen kunnen laten winnen dit heeft een grote symbolische waarde omdat ze laten zien hoe machtig ze zijn. 

 

Trump gaat niet zomaar weg

En het plan hierna pakt zich perfect uit want trump gaat natuurlijk niet vrijwillig het witte huis verlaten naar deze fraude en alle bewapende Amerikanen zullen in actie gaan komen omdat ze dit niet zullen pikken. 

 

Burgeroorlog dreigt

Er zal een burger oorlog uitbreken in de USA als het klopt want in de USA hebben ze de laatste maanden geen toilet papier gehamsterd maar wapens! 

 

USA zal EU als eerste laten vallen

Wat daar nu gaat gebeuren zal grote effecten gaan hebben op het huidige westen. Want reken erop dat als daar een burger oorlog uitbreekt dat Amerika schijt heeft aan de EU en drie keer raden wie er dan aan de buiten grenzen van de EU zullen staan? Juist de Russen en de Chinezen! Waarom al die leger troepen zich in de EU verplaatsen? Nou het antwoord vind je dus in de huidige situatie. 

 

Toekomst van het westen

Wat je nu ziet gaat letterlijk de toekomst van het westen bepalen en het gaat heel erg snel. Wie ons lang volgt kan zien dat we hier al heel heel lang voor waarschuwen! 

 

Stay safe

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.