Top secret project Granite Shadow & Power Geyser

Published on 7 November 2020 at 11:16

Ergens rond eind 2005 houdt het leger ergens in het grootstedelijk gebied van DC een zeer geheime Granite Shadow-"demonstratie".

Granite Shadow is een Top Secret project die verband houdt met de extra bevoegdheden van het leger met betrekking tot massavernietigingswapens. Het maakt militaire noodoperaties in de Verenigde Staten mogelijk zonder civiel toezicht of controle.

 

Een woordvoerder van het Joint Force Headquarters-National Capital Region (JFHQ-NCR) heeft bevestigd van het bestaan ​​van Granite Shadow, maar het enigste wat hij kwijt wilde was dat Granite Shadow de niet-geclassificeerde naam is voor een geheim plan.

 

Dat geheime plan is, na uitgebreid onderzoek en na het maken van een aantal aannames CONPLAN 0400, formeel getiteld als Counter-Proliferation of Weapons of Mass Destruction. Conceptplan (CONPLAN) 0400 is een al lang bestaand noodplan van de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff (CJCS) dat dient als de paraplu voor militaire inspanningen om de verspreiding van massavernietigingswapens tegen te gaan. Het is uitgebreid bijgewerkt en herzien sinds 9/11.

 

het operatie gebied van deze diensten is doorgaans in landen ver weg van de US. 

 

Wanneer dat "operatiegebied" de Verenigde Staten is, worden de zaken bijzonder gevoelig.

 

Dat is waar Granite Shadow van pas komt. US Northern Command (NORTHCOM), het binnenlandse veiligheidscommando van het leger, bereidt zijn conceptversie van CONPLAN 0400 voor op militaire operaties in de Verenigde Staten, en het resulterende Granite Shadow-plan is geclassificeerd als hoger dan Top Secret door het toevoegen van een Special Category-compartiment (SPECAT) dat de toegang beperkt voor onbevoegde. 

De gevoeligheden omvatten volgens militaire bronnen de inzet van "speciale missie-eenheden" (de zogenaamde Delta Force, SEAL-teams, Rangers en andere speciale eenheden van Joint Special Operations Command) in Washington, DC en andere binnenlandse hotspots.

 

NORTHCOM heeft nauw samengewerkt met het US Special Operations Command (SOCOM), evenals met de geheime afdelingen van niet-militaire agentschappen en afdelingen om "eenheid van commando" af te dwingen over alle inspanningen na 9/11.

 

Verder poneert Granite Shadow binnenlandse militaire operaties, waaronder het verzamelen en bewaken van inlichtingen, unieke regels voor het gebruik van dodelijk geweld, het gebruik van experimentele niet-dodelijke wapens en federale en militaire controle van incidentlocaties die zeer controversieel zijn en mogelijk grenzen op het illegale.

 

het inzetten van een nucleair wapen tegen de eigen bevolking wanneer staten oncontroleerbaar worden is een onderdeel van "granite shadow" 

 

Granite Shadow is de tweeling van Power Geyser, een programma dat in januari 2005 voor het eerst in The New York Times stond. De woordvoerder van JFHQ bevestigt dat Granite Shadow en Power Geyser twee verschillende niet-geclassificeerde namen zijn voor twee verschillende geclassificeerde plannen.

Power Geyser en CONPLAN 0300 verwijzen naar operaties ter ondersteuning van een "lead" van een civiele instantie (hoogstwaarschijnlijk de procureur-generaal voor een massavernietigingswapenaanval), terwijl Granite Shadow en CONPLAN 0400 onvoorziene gebeurtenissen uittekenen waarbij het leger de leiding neemt.

 

Beide plannen lijken achter een sluier van buitengewone geheimhouding schuil te gaan, omdat de onder hen opererende strijdkrachten al een reeks "speciale bevoegdheden" hebben gekregen van de president en de minister van defensie. Deze speciale autoriteiten omvatten, vermoedelijk, militaire rollen bij civiele rechtshandhaving en de intrekking van de bevoegdheden van de staat in een uitgeroepen of vermeende noodsituatie.

 

En precies dit is vandaag de dag aan de gang! Waarschijnlijk zal de commandant van het Amerikaanse leger alle taken gaan afpakken van de huidige present en presidents kandidaat. Zoals iedereen kan zien is het een complete chaos en dit plan past perfect in de protocols die we hier hebben beschreven. 

 

In januari 2005, toen The New York Times berichtte over de naam Power Geyser, betoogde het Pentagon dat "het onverantwoordelijk zou zijn ... commentaar te geven op een geheim programma dat al dan niet bestaat."

 

Dit artikel komt uit 2005 waar het niet of nauwelijks opviel is het vandaag de dag niet de vraag of dit plan in werking wordt gesteld maar wanneer, wij denken binnen nu en twee maanden zullen ze overgaan tot een van deze secret projects protocols. 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.