Zouden Bitcoin en Crypto profiteren van een Biden-administratie? Industry Insider analyseert de potentiële impact

Published on 8 November 2020 at 10:17

Met een potentiële nieuwe presidentiële administratie in de US

onthult Kristin Smith, directeur van de Blockchain Association en bestuurslid van crypto-vriendelijke politieke actiecommissie HODLpac, hoe ze de crypto-industrie ziet veranderen onder een Joe Biden-presidentschap.

 

In een interview op Unconfirmed met Laura Shin spreekt Smith zijn optimisme uit over een Biden-regering, vooral met een Republikeinse senaat.

 

"Als we naar de regering-Biden kijken of dat is waar we mee te maken hebben ... Ik denk eigenlijk dat de combinatie van een regering-Biden met een Republikeinse senaat, waarvan ik denk dat het is waar we heen gaan ... Dat is echt heel goed voor crypto, en daar zijn een aantal redenen voor. "

 


Smith zegt dat hoewel de Trump-regering zijn voordelen heeft gehad, een Biden-regering zou kunnen fungeren als een lege lei voor cryptolobbyisten en voorstanders.

 

'De regering-Trump is een beetje gemengd. We hebben Hester [Peirce], we hebben Brian [Quintenz], ze zijn geweldig. Maar we hebben ook secretaris Mnuchin (Steven) die geen grote fan is van deze markt. We hebben Trump zelf. We hebben Jay Clayton die een scepticus was ... Ze stonden in de weg om iets gedaan te krijgen.

 

Dus als we naar de Biden-administratie kijken, hopen we crypto-opgeleide toezichthouders op sleutelposities te krijgen bij de SEC (Securities and Exchange Commission), de CFTC (Commodity Futures Trading Commission) en de OCC (Office of the Comptroller of de valuta), en doen wat we kunnen om die keuzes te beïnvloeden, en dus zal Biden een belangrijke rol spelen bij het kiezen van wie die mensen zijn. "


Combineer het scenario met een meer 'gematigde' en bedrijfsvriendelijke Republikeinse senaat, zegt Smith dat crypto-gerelateerde wetgeving zou kunnen floreren.

 

“Omdat we een Republikeinse senaat hebben, zullen die keuzes veel gematigder zijn dan wanneer de democraten de senaat zouden nemen. Onder een door de Democraten gecontroleerde senaat hebben de progressieven een beetje meer zeggenschap over wie die mensen zijn, maar als de bankcommissie van de senaat wordt gecontroleerd door Pat Toomey en Mitch McConnell de senaat leidt, zullen die jongens iemand goedkeuren. dat is te links en ze zullen Republikeinse stemmen nodig hebben voor die posities.

 

Ik denk dat dat goed is voor crypto, omdat de steun die we hebben gehad van democraten meestal afkomstig is van degenen die een beetje meer openstaan ​​voor zaken, een beetje meer openstaan ​​voor innovatie in de particuliere sector en ik denk dat dat eigenlijk een winnende combinatie is en er is potentieel om een ​​aantal geweldige toezichthouders in die belangrijke slots te krijgen. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.