Cryptocurrency-uitleenplatform Cred-bestanden voor faillissement: gebruikers maken zich zorgen om hun geld

Published on 9 November 2020 at 11:21

Cred, het in de VS gevestigde cryptocurrency-uitleenplatform, heeft faillissement aangevraagd, omdat gebruikers zich nog meer zorgen maken over de staat van hun geld.

 

Kort na het opschorten van opnames en stortingen op het platform, heeft de crypto-lenderservice Cred een aanvraag ingediend voor Chapter 11 faillissementsbescherming. 

 

CryptoPotato meldde eind oktober dat het in de VS gevestigde platform tijdelijk alle instroom en uitstroom van geld had opgeschort terwijl het wetshandhavingsinstanties hielp bij het onderzoeken van een 'incident'.

 

Volgens een officiële aankondiging van afgelopen weekend is Cred INC. "Een vrijwillige Chapter 11-zaak begonnen bij de United States Bankruptcy Court voor het District of Delaware om strategische alternatieven te onderzoeken.

 

" Enkele van de alternatieven zijn onder meer de herstructurering van de balans of de verkoop van het bedrijf als een going concern in een proces onder toezicht van de rechtbank. De verklaring gaf aan dat het cryptocurrency-uitleenplatform klanten heeft in meer dan 100 landen. Het bedrijf is van plan "

 

het Chapter 11-proces te gebruiken om de waarde van zijn platform voor zijn schuldeisers te maximaliseren." Hoewel Cred eerder beweerde dat geen van zijn systemen gecompromitteerd was, aarzelen gebruikers om te weten wat er met hun geld gebeurt, vooral na deze laatste ontwikkeling.

Bovendien kondigde Cred ook de benoeming aan van een nieuwe onafhankelijke bestuurder in de raad van bestuur: Grant Lyon. Hij zal ook dienen als voorzitter van de herstructureringscommissie tijdens het lopende Chapter 11-proces.

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.