PayPal stelt Amerikaanse klanten in staat de crypto wereld te betreden. Note; paypal houdt in werkelijkheid geen enkele bitcoin aan.

Published on 13 November 2020 at 09:44

Minder dan een maand na de aankondiging van de integratie van cryptocurrency-activa, heeft PayPal alle in aanmerking komende gebruikers uit de VS in staat gesteld te beginnen met kopen, verkopen of hodelen.

De gigantische online betalingsverwerker heeft gisteren aangekondigd dat alle "in aanmerking komende PayPal-rekeninghouders in de VS nu rechtstreeks cryptocurrency kunnen kopen, vasthouden en verkopen met PayPal."

 


De update van de originele verklaring luidt dat gebruikers kunnen communiceren met digitale activa vanuit hun PayPal-applicatie of via hun desktopaccounts.

 


De cryptocurrency-gemeenschap blijft verdeeld in zijn mening - of dit op de lange termijn echt goed is voor Bitcoin.
Aan de ene kant geloven mensen dat dit de manier is waarop BTC uiteindelijk mainstream zal worden. Talloze leden plaatsten screenshots van hun aankopen en zeiden dat PayPal een zeer gebruiksvriendelijke interface heeft gecreëerd.

 


Binance CEO Changpeng Zhao parafraseerde zelfs de onsterfelijke woorden van Neil Armstrong: "Een kleine stap voor PayPal, een grote sprong voor B ..." Aangezien Binance Coin nog steeds niet op PayPal staat, is het veilig om aan te nemen dat hij Bitcoin in gedachten had.

 


De andere kant van het argument beweerde dat dit eigenlijk bearish is voor BTC, aangezien PayPal geen opnames van het geld zal toestaan. Bovendien maken veel gebruikers zich zorgen over mogelijk hoge vergoedingen.

 


Het is vermeldenswaard dat, hoewel in aanmerking komende Amerikaanse gebruikers crypto-activa kunnen kopen of verkopen, dit de volledige reikwijdte is van wat ze vanaf nu met de munten kunnen doen. Op de pagina met algemene voorwaarden van PayPal staat dat "u momenteel GEEN Crypto-activa naar familie of vrienden kunt verzenden, Crypto-activa kunt gebruiken om te betalen voor goederen of diensten, of Crypto-activa kunt opnemen van uw Cryptocurrencies Hub naar een externe cryptocurrency-portemonnee."

 


Hoewel de gemeenschap in beide richtingen schommelt, lijkt het erop dat de prijs van Bitcoin het nieuws als aanzienlijk bullish beschouwt. BTC heeft meer dan $ 4.000 aan waarde gewonnen sinds de eerste aankondiging en markeerde een nieuw jaarlijks hoogtepunt na de update van gisteren op $ 16.500.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.