Bitcoin Cash is opnieuw opgesplitst in twee nieuwe blockchains

Published on 16 November 2020 at 10:40

Het Bitcoin Cash-netwerk, het resultaat van een hard fork van Bitcoin, is wederom opgesplitst in twee nieuwe blockchains.

Op het moment van dit bericht heeft Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) nog geen hashpower ontvangen, wat betekent dat het mogelijk is dat Bitcoin Cash Node (BCHN) de dominante software van het Bitcoin Cash-netwerk wordt, volgens gegevens van Coin.Dance.

 

 

Het laatste "gezamelijke blok" onder bitcoin cash (BCH, -5,84%) miners was # 661647, gedolven door Binance. Het eerste blok dat de Bitcoin Cash-blockchain splitste, werd gewonnen door AntPool. Sindsdien is de hashpower in het voordeel van BCHN, aangezien minders meerdere opeenvolgende blokken op het netwerk hebben gemined.

 

 

Vóór de splitsing signaleerde 80% van de miners ondersteuning voor BCHN.

 


Samengevat, een groep Bitcoin Cash-ontwikkelaars onder leiding van Amaury Sechet, bekend als BCH ABC, heeft een update voorgesteld over het Bitcoin Cash-netwerk, dat een controversiële nieuwe 'Coinbase-regel' bevat, die vereist dat 8% van het gedolven bitcoin-geld wordt herverdeeld. aan BCH ABC als middel om de ontwikkeling van protocollen te financieren.

 

 

De upgrade wordt tegengewerkt door een andere groep uit de Bitcoin Cash-gemeenschap, bekend als Bitcoin Cash Node, die deze zogenaamde "minersbelasting" uit hun broncode heeft verwijderd. Wanneer sommige knooppunten op een netwerk een hard fork gebruiken en andere niet, dan wordt de blockchain opgesplitst in twee verschillende versies: een met de oude software en een met de nieuwe software.

 

 

Voorafgaand aan de hardfork kelderden de prijzen van bitcoin-cash tot slechts $ 237,54, een daling van 7,5% ten opzichte van een eerder hoogtepunt op $ 256,82, volgens gegevens van CoinDesk.

 


Als BCH ABC niet genoeg hashpower aantrekt om een ‚Äč‚Äčlevensvatbare blockchain te produceren, zou de ABC blockchain in theorie "verdwijnen".

De meeste grote crypto-exchanges hebben aangekondigd dat ze waarschijnlijk BCHN zullen ondersteunen en dat het de "BCH" -ticker zal erven.

 

Dit is dus het resultaat wat de exchanges zouden willen als je ze hun gang laat gaan. Ze zijn een zeer gevaarlijke ontwikkeling voor de decentralizatie van blockchains en ze zullen altijd proberen om blockchains corrupt te maken. Ze doen zich voor als de ""good guys"maar zijn in werkelijkheid het as van al het kwaad in de crypto gemeenschappen. 

 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.