Chinese bankgigant trekt $ 3 miljard blockchain-obligatie uit de notering

Published on 23 November 2020 at 09:24

De blockchain-obligatie van $ 3 miljard is effectief geannuleerd

Chinese bankgigant trekt $ 3 miljard blockchain-obligatie uit de notering. De blockchain-obligatie van $ 3 miljard van China Construction Bank is naar verluidt ingetrokken na een eerste vertraging.

 

Fusang Exchange, een Maleisische cryptocurrency-exchange die verantwoordelijk zou zijn voor het noteren van de obligatie, zei dat deze is ingetrokken op verzoek van de uitgever. Volgens Reuters heeft het filiaal van CCB in Labuan op 23 november Fusang Exchange op 20 november laten weten dat de uitgifte van obligaties niet zou doorgaan.

 

De blockchain-gebaseerde obligatie zou worden uitgegeven door Longbond Ltd, een speciaal platform dat uitsluitend was ontworpen om digitale obligaties uit te geven en de opbrengst bij CCB Labuan te deponeren. Op 13 november, de dag dat de obligatie zou worden verhandeld, kondigde Fusang Exchange officieel aan dat de blockchain-obligatie van $ 3 miljard werd uitgesteld "op verzoek van de emittent".

 

Volgens het laatste rapport ontving Fusang Exchange een brief van CCB Labuan namens Longbond om de notering uit te stellen. Zoals eerder gemeld, was CCB, een van de grootste banken ter wereld, van plan om tot $ 3 miljard op te halen met de obligatie, met een eerste tranche van $ 58 miljoen bij de lancering.De eerste rapporten suggereerden dat, aangezien de obligatie zou worden getokeniseerd en verhandeld op een cryptocurrency-beurs, geïnteresseerde kopers Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies voor de obligatie konden verhandelen. Deze claim werd sindsdien betwist door CCB.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.