Ethereum 2.0 depositocontract op tijd voor de lancering van 1 december

Published on 24 November 2020 at 10:10

De eth chain wordt op 1 december gelanceerd.

De prijs van ETH is de afgelopen dagen sterk gestegen.

De beacon-chain wordt op 1 december gelanceerd.

De prijs van ETH is de afgelopen dagen sterk gestegen.

 


Het aanbetalingscontract voor Ethereum 2.0 heeft de minimumwaarde bereikt op tijd voor de voorgestelde lancering van 1 december. De beacon-chain loopt parallel aan het huidige netwerk.

 

De beacon-chain van Ethereum 2.0 werd gelanceerd zodra het aanbetalingscontract de drempelwaarde bereikte op 23 november.

De ingezette waarde bereikte de 524.288 ETH die nodig was op tijd voor de verwachte lanceringsdatum van 1 december. Als het de deadline had gemist, zou ETH 2.0 zijn gelanceerd een week nadat het uitzetten de drempelwaarde had bereikt.

 

 

Ethereum 2.0 klaar voor lancering
Ethereum bereidt zich nu voor op een van de grootste upgrades in zijn bestaan. De upgrade brengt een verandering in het bestuursmodel met zich mee, evenals verbeteringen in schaalbaarheid en prestaties. De weg die voor ons ligt is echter lang, aangezien veel van de wijzigingen gefaseerd zullen worden uitgevoerd, te beginnen met fase 0.

 

 

Het aanbetalingscontract voor Ethereum 2.0 ging live op 4 november en won snel aan waarde. Er was echter een periode waarin de inzetbijdragen leken te stagneren. Maar de meeste waren niet verontrust, aangezien een vergelijkbare bijdrage in de ontwikkeling van Ethereum ervoor zorgde dat fondsen dicht bij de deadline stroomden.

 

 

De 16.384 validators zullen naar verwachting een hoger dan gemiddeld rendement ontvangen, dat zal afnemen naarmate er in de loop van de tijd meer ETH wordt ingezet. De bakenketen loopt naast de huidige Ethereum-blockchain, waarbij de stakers de belangrijkste deelnemers zijn.

 


ETH-overdrachtswaarde
Insiders uit de industrie juichen de mijlpaal toe
Verschillende prominente figuren in de branche hebben de mijlpaal gevierd. 

 


EthHub-ontwikkelaar Eric Conner en contentmaker Evan Van Ness waren onder hen. Ondertussen beweerde Messari-oprichter Ryan Selkis dat hij er altijd zeker van was dat het contract de drempelwaarde zou bereiken.

 

 

Mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, verzekerde gebruikers daarentegen dat ze nog steeds konden inzetten. Buterin droeg zelf $ 1,35 miljoen bij aan het depositocontract en voegde eraan toe dat de migratie naar proof-of-stake pas in 2021 zou plaatsvinden.

 

 

- vitalik.eth (@VitalikButerin) 24 november 2020
Verschillende bedrijven hebben ook grote bedragen in ETH 2.0 gestoken, waaronder Dubai's IBC Group. De investering werd gedaan in samenwerking met CanETH, dat de overgang naar een proof-of-stake-model prees.

 

 

De prijs van Ethereum bereikte een hoogste punt in 30 maanden in het licht van de gebeurtenissen en is nu meer dan $ 600. 2020 was een sterk jaar met een YTD-prestatie die professionele beleggers in de smaak heeft gedreven.

 

Grayscale Investments heeft dit jaar meer dan $ 58 miljoen aan zijn Ethereum Trust toegevoegd.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.