Exchanges gaan de Bitcoin blockhain uitleveren aan de bankiers

Published on 27 November 2020 at 11:09

Ze gaan de Bitcoin blockhain proberen te kraken niet doormiddel van een hack maar door middel van een muur van wetgeving. En Exchanges zullen hiervoor gebruikt worden. 

Ze gaan dit overal proberen uit te rollen dit is slecht nieuws heel heel heel slecht nieuws. KYC voor bitcoin wallets, elke Exchange die hieraan mee werkt moet door de community geboycot worden. 

 

Waarschijnlijk zullen er grote prijs verschillen gaan ontstaan tussen de bitcoins die worden gekocht met deze zieke wallet-KYC en bitcoins gekocht zonder KYC, 

 

maar zelfs deze coins zijn moeilijk te verbergen en een stuk makkelijker terug te vinden zijn voor opsporingsinstanties omdat de bitcoins op een gegeven moment eigenlijk overal wel ergens KYC hebben gehad. 

 

Ze gaan al deze informatie 100% doorspelen aan Microsoft die een tool heeft gebouwd om de complete semi-anonimiteit  van de Bitcoin blockchain openbaar te maken, dus vanaf dan zijn niet alleen de transacties openbaar maar ook de personen achter de transacties aangezien ze straks allemaal KYC ondergaan hebben. 

 

Elke Exchange die hieraan meewerkt is een gevaar voor Bitcoin en moet absoluut geboycot worden, zei denken alleen aan hun verdien model en hebben door dit toe te staan de complete Bitcoin principes uit het raam gegooid 

 

want dit heeft niks maar dan ook niks met Bitcoin te maken en als je dit niet snapt betekent het dat je Bitcoin niet snapt en je nodig moet gaan verdiepen in wat Bitcoin is en wat Exchange je nu vragen! 

 

Zei moeten hier NEE tegen zeggen al betekent dit het einde van hun verdien model!

 

Zoals B. Vitalik ooit al eens zei "Exchange zijn het as van al het kwaad in de markt als het kon had ik ze allemaal verbrand" 

 

zoals je kunt zien had die toen al ernstig gelijk, Exchanges zullen de wil van banken gehoorzamen en dat is nu helaas gebeurt! Ze leveren de Bitcoin blockchain uit aan de bankiers. 

Mano Crypto 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.