Super hoax in aantocht!

Published on 3 December 2020 at 09:03

dit artikel schreven wij op 06/08/2020! En het is aan het uitkomen nu! De monoliet die je nu in de media gepusht ziet worden is de begin van deze super hoax! Lees het hele artikel van 06/08/2020 hieronder. Helemaal onderaan vindt je onze gedachte erover vandaag de dag

SUPER HOAX IN AANTOCHT

Veel chaos overal ter wereld, heel de USA, en nu beginnen ook delen van de EU in opstand te komen. Natuurlijk proberen wij altijd een stap verder te kijken. We hebben nu de corona-scam en de fase flag moord op George Floyd kunnen zien, die ervoor moest zorgen dat er een wereldwijde opstand kwam. Dan rest er nu nog maar een vraag, wat gaan ze nu uit de hoge hoed toveren?

 

 

GROTER DOEL
Je moet nu onderhand weten dat de media niks laat zien wat geen groter doel dient. Voorbeeld, zwarte pieten discussie. Veel mensen dachten echt dat ze een keuze hadden tussen wel of geen zwarte piet, of dit goed of slecht is laten we even in het midden.

 

Uiteindelijk is Rutte van gedachte veranderd, dit naar ongeveer twee tot drie jaar van protesten tegen zwarte piet, om zwarte piet te verbieden.

 

 

CREER EEN PROBLEEM
Wat bijna niemand ziet is dat er al besloten was om zwarte piet te verbieden op het moment dat de media begon met het verspreiden van haat tegen zwarte piet, zei waren de hier overduidelijk de trend setters, zoals altijd reageert het volk erop, en heb je dus een probleem gecreëerd.

 

 

OVERHEID SUST IN EERSTE INSTANTIE ALTIJD
En dan komt de overheid de boel zoals altijd even sussen. Dit sussen van de bevolking is extreme manipulatie. Wat ze doen is dus eigenlijk de bevolking aan een idee laten wennen. Niks meer of minder, maar ze komen er altijd op terug ALTIJD, net zoals deze keer weer met zwarte piet. Opeens heeft Rutte zich bedacht.

 

Je kunt denken die Rutte is een schizofreen of je denk gewoon logischer na en ziet in dat ze gewoon een script opvoeren.

 

UHH Oke..
Wat heeft dit voorbeeld met de volgende hoax te maken? Nou we wilde even laten zien dat de media nooit iets zomaar laat zien, NOOIT!

 

DIT IS ONZE GEKSTE VOORSPELLING OOIT
We weten dat dit het belachelijkste klinkt, van wat we tot nu toe hebben verteld en we twijfelde eigenlijk of we het wel moesten vertellen.

 

 

Wij denken dat de volgende grote hoax een neppe “alien aanval” is en dit klinkt lachwekkend dat weten we, maar houd je mind even open zoals altijd, en lees verder.

 

 

BIG DIFFERENCE
We zeggen niet dat er aliens zullen aanvallen we zeggen dat ze een false flag zullen gaan uitvoeren waar zei van zullen zeggen dat het aliens zijn, big difference.

 

 

VOLK KUN JE ALLES WIJS MAKEN
Maar het volk gelooft gewoon alles, het merendeel van de bevolking gelooft dat de corona pandemie echt is, en ze hadden je allemaal voor gek verklaard een jaar geleden als je dit had had verteld. Nu klinkt het allemaal heel logisch.

 

 

UFO’S
Kijk eens terug naar een aantal maanden geleden uit het niets hebben ze opeens beelden gepost van UFO’s, wij wisten meteen dat er iets mee moest zijn. De media zou dit nooit zomaar online zetten. Hier het eerste bericht in Nederland erover, besef goed dat dit een van de eerste keren is dat een piloot serieus hierover wordt genomen.

 

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4963156/ufo-chad-underwood-piloot-straaljager-filmt-vliegend-object



Er gingen een aantal maanden overheen en opeens posten ze weer UFO beelden maar dan met bevestiging van het pentagon dat het om UFO’s ging. Misschien hebben de meeste dit niet eens gezien. Er wordt ook verdacht weinig aandacht aan besteed.

 

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5104976/beelden-vrijgegeven-van-ufo

 

DEMONSTRATIES BIJ AREA 51
En wat te denken van de demonstraties die ze wilden uitvoeren bij area51, de media was weer de trend setter in dit verhaal en als je op de taal van de media let zag je dat ze de demonstranten deze keer niet als complete gekken weg zetten zoals als ze normaal doen. Hier een artikel

 

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4856721/storm-area-51-bestorming-amerika-opkomst

 

NIKS ZIEN WIJ VOOR ZOMAAR!
Dit is niet voor niks! De elite is ons aan het voorbereiden op iets gigantisch. Zo een gigantische false flag van neppe buitenaardse zou betekenen dat we al onze vrijheden gaan inleveren ze zullen het aangrijpen om de toekomst van de mensheid compleet en ingrijpend te veranderen.

 

Ze doen het nu al met het corona-virus laat staan wat ze zouden doen als we zogenaamd zijn aangevallen door buiten aardse.

 

 

ALS DIT GEBEURT GELOOF ER NIKS VAN!
We weten niet heel zeker dat dit het plan is maar we weten wel dat er iets aan zit te komen met buitenaardse. Onthoud goed als dit gebeurt is het een grote hoax en allemaal nep.

 

 

TECHNOLOGIE IS VAN DE MENS
De technologie die zei toeschrijven aan aliens op de video’s komt gewoon van henzelf en deze technologie bezitten ze gewoon zelf, ze laten het alleen niet zien. Nogmaals dit is allemaal door de mens gemaakt.

 

 

BIGGEST PANIC EVER
Als je dit jaar of in de volgende jaren hoort over een alien invasie of wat dan ook over aliens onthoud goed het is compleet nep en gecreëerd voor totale controle over het volk want dit zou gigantische paniek veroorzaken waarschijnlijk de grootste paniek uit de geschiedenis van de mensheid.



WILLIAM BILL COOPER
De video van William Bill Cooper legt het goed uit
De elite wist dat Top Secret documenten over UFO’s
nooit geheim konden blijven en de gemachtigde die
deze documenten zagen hebben dan ook deze informatie verspreid door de jaren heen onder het volk niet wetend dat dit juist van hen verwacht werd.

 

Hollywood heeft hier natuurlijk ook prima aan bijgedragen. door de jaren heen, we zijn al flink gewend geraakt aan de vormen en uiterlijke van UFO’s. Als je dit te ver gezocht vind besef dan even goed dat een killer virus pandemie net zo achterlijk klonk een jaar geleden.

 

TEAM COINPOWER, met deze keer een extreme verwachting.

 

En dan vandaag 03/12/2020 is het zover! 

Het start schot voor de super hoax is gegeven. De monoliet die je nu overal ziet opduiken is het begin van de super hoax! We zeiden het meteen al toen we het object in de media stream zagen opduiken in Utah. Je kunt dit terug zien in onze telegram groepen, we zeiden letterlijk let op dit gaat een staartje krijgen.

 

Dit begint eerst rustig zo brengt de media altijd een hoax. En precies zo zie je dit nu ook gebeuren. Het volk beseft niet meteen hoe belangrijke gebeurtenis het eigenlijk is omdat er een complete agenda achter zit.

 

let op onze woorden binnenkort zul je een politicus horen roepen dat er onderzoek naar gedaan moet worden want stel je voor dat het een gevaarlijke vijand is, later zal een politicus claimen dat het weleens om buitenaardse zou kunnen gaan, deze zal in eerste instantie worden uitgelachen (met als doel het volk te sussen, maar wel alvast het volk te laten wennen aan de gedachte)

 

Het zal steeds sneller gaan met de berichtgeving hierover, net zoals met covid-19 zal er eerst lachwekkend over worden gedaan maar zullen de politici steeds strenger gaan worden en natuurlijk extreme maatregelen gaan opleggen. Covid-19 is een voorproefje gewoon om te zien of alle landen op een lijn zitten want voor deze super hoax mag er geen zwarte schaap tussen zitten. En zoals iedereen heeft kunnen zien roept elk land nu het zelfde (Corona) zonder uitzondering. 

Let op onze woorden dit is de start van de super hoax waarover wij al maanden geleden waarschuwde en Bill cooper al in 1993. Ons advies is geloof niks van wat je ziet het is compleet nep, holograms zullen gebruikt gaan worden zeer binnen kort en als je dit onzin vind dan moet je eens kijken hier op ons coinpowertv kanaal daar staat een video over holograms ze kunnen nu al complete horizonen laten verschijnen! 

 

Wees alert deze tijden alles wat je ziet om je heen zit een agenda achter. Vergeet het virus verhaal maar besef dat we worden aangevallen en dit pas het begin is van veel elende. Laat de waarheid toe en stap af van de aangeleerde gedachte gang dit zet je 10 stappen achteruit. 

blijf sterk en alert 

 

Team Coinpower 

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.