'BTC zal lanceren' - On-chain analist zegt dat Bitcoin-hodlers alleen maar sterker worden

Published on 7 December 2020 at 15:40

Willy Woo zegt dat Bitcoin in 2021 $ 200.000 zou kunnen bereiken omdat langdurige investeerders meer vertrouwen hebben in de aanhoudende rally.

'Volgens on-chain analist Willy Woo zou de prijs van Bitcoin (BTC) een "conservatief" doel van $ 200.000 kunnen bereiken in 2021. De voorspelling draait om het feit dat langetermijnbeleggers meer vertrouwen lijken te hebben in de recente rally.

 

 

Er zijn twee belangrijke gegevenspunten die suggereren dat de aanhoudende rally van Bitcoin hoger zou kunnen exploderen. Ten eerste: "HODLers", of oude BTC-houders, verplaatsen hun geld niet langer dan bij eerdere rally's. Ten tweede blijft BTC op de beurzen afnemen, wat de verkoopdruk vermindert.

 

 

Er is een bullish Bitcoin-heraccumulatiefase gaande
De heraccumulatie van Bitcoin is in 2020 een consistente bullish trend gebleven. Het heeft de verkoopdruk op BTC continu verminderd, waardoor een stabielere rally mogelijk is zonder grote correcties van 30% -40% zoals vaak in 2017 werd gezien.

 

 

Woo merkte op dat hij optimistisch is voor 2021 omdat de heropbouwfase van Bitcoin betekent dat de hoeveelheid BTC die kan worden verkocht veel lager is in vergelijking met de vorige bull-cyclus. Hij zei:

“Ik ben nog nooit zo optimistisch geweest voor 2021. Deze heraccumulatiefase valt samen met de uitputting van de spotmarktvoorraad, ongeveer 2x zo lang en diep als de vorige cyclus. 

 


Bovenop de afnemende Bitcoin-reserve op beurzen, ontdekte Woo dat HODLers "sterker vasthouden". In 2017 schommelde de winst per hoeveelheid in Bitcoin geïnvesteerd kapitaal rond de $ 0,25. Dit cijfer steeg tot $ 0,35 in 2020, wat betekent dat meer beleggers in de toekomst grotere winsten verwachten.

 

 

Winst op de Bitcoin-marktkapitalisatie per geïnvesteerde dollar. Bron: Woobull.com
Op basis van de combinatie van de twee optimistische trends op de keten, zei Woo dat Bitcoin tegen het einde van 2021 een "conservatieve prijs" van $ 200.000 zou kunnen bereiken. Hij legde uit:

“Mijn topmodel dat eind 2021 $ 200.000 per BTC suggereert, ziet er conservatief uit, $ 300.000 is niet uitgesloten. De huidige markt betaalde gemiddeld $ 7456 voor hun munten. Jullie zijn allemaal genieën. "

 

 

Bitcoin HODL zwaait. Bron: Glassnode, Unchained Capital
Zoals gerapporteerd in mei, ondersteunen de Bitcoin HODL-golfgegevens ook het argument dat de HODLers uit de stierencyclus 2017-2018 niet tegen deze relatief hoge prijzen verkopen, inclusief vermogende individuen of 'wales'.

 

 

Deze gegevens suggereren echter ook dat sommige eerdere HODLers van drie tot zeven jaar geleden winst maken na een langdurige BTC-rally, wat de kans op een correctie op korte termijn vergroot.

 

 

Woo organiseerde in maart 2020 een enorme BTC-rally
Zoals Cointelegraph eerder meldde, roept Woo sinds maart 2020 op tot een verlengde Bitcoin-bullrun.

Op 4 maart vertelde Woo aan Max Keizer, de gastheer van RT's Keizer Report, dat Bitcoin $ 135.000 zou kunnen bereiken in de bull-run. Hij zei destijds:

"Je zou 35 keer het cumulatieve gemiddelde van de prijs kunnen gaan - en dat is eigenlijk elke top in de tienjarige geschiedenis van Bitcoin uitgekozen - op dit moment zit dat boven de $ 50.000, maar het blijft stijgen naarmate het langer duurt."

 


Hoewel de prijs van Bitcoin op 12 maart daalde tot minder dan $ 4.000 tijdens een "Black Thursday" -crash die de markt schokte, is het sindsdien snel hersteld.

 

 

De bull-trend die zich in maart vóór de crash zou voordoen, lijkt nu in volle gang na het sterke herstel van BTC in negen maanden.

 

 

Maar op de korte termijn zijn analisten van mening dat de waarschijnlijkheid van het herstel van de Amerikaanse dollar ervoor zou kunnen zorgen dat Bitcoin een kleine terugval zou zien. Na de grootste liquidatie van drie weken op de goudmarkt, zien analisten ook het herstel van het edelmetaal, wat het momentum van BTC op korte termijn zou kunnen vertragen.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.