De marktkapitalisatie van Bitcoin zal goud overtreffen: Winklevoss-tweeling

Published on 8 December 2020 at 14:30

De Winklevoss-tweeling heeft de aanwezigen van het Singapore Fintech Festival aangespoord zichzelf te informeren over Bitcoin, en voorspellen dat de marktkapitalisatie van BTC die van goud zal doen verbleken.


De marktkapitalisatie van Bitcoin zal goud omverwerpen: Winklevoss twins

 


Tijdens het Singapore Fintech Festival 2020 op 7 december bevestigden baanbrekende Bitcoin-investeerders Cameron en Tyler Winklevoss eerdere voorspellingen dat de prijs van Bitcoin (BTC) uiteindelijk de prijzen van $ 500.000 per Bitcoin zal overschrijden.

 

 

De tweeling merkte op dat hun voorspelling van $ 500.000 is gebaseerd op de veronderstelling dat de marktkapitalisatie van Bitcoin 40 keer zal toenemen om de marktkapitalisatie van goud van ongeveer $ 9 biljoen in de toekomst te overtreffen.

 

 

Cameron wees op de "enorme hoeveelheid geld die gaande is" in schuld- en fiatregimes, en op de bezorgdheid over inflatie die de vraag naar "harde activa" zoals goud en Bitcoin opdrijft.

 

 

Cameron stelt dat Bitcoin aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van goud als monetair goed, zoals het gemak van overdracht en immuniteit voor externe krachten die de productiesnelheid beïnvloeden.

 

 

Ondanks hun bullish outwork merkten de tweelingen op dat de crypto-sector een sterk ongelijkmatige geografische vooruitgang heeft gezien, met een gebrek aan duidelijkheid over de regelgeving die de groei van bedrijven en diensten rond de technologie in veel opkomende economieën belemmert.

 

 

Ze namen echter nota van de belofte van de technologie om de wereld zonder bank te financieren, en merkten op van plan om hun beurs Gemini uit te breiden naar opkomende regio's.

 

 

Het paar pleitte ervoor dat wetgevers regelgevende sandboxen gebruiken om de barrières te verminderen waarmee start-ups die met crypto werken, worden geconfronteerd, en waarschuwden dat hardhandige regelgevende vereisten innovatie zouden kunnen verstikken. Cameron verklaarde:

 

 

"Apple begon in een garage in Silicon Valley, ik denk dat Facebook begon in een slaapzaal [...] je moet oppassen dat de overhead niet zo groot is dat veel mensen niet kunnen innoveren in deze markt"

 


Tyler verwierp ook de 'provocerende retoriek' van de cryptogemeenschap met betrekking tot het potentieel van Bitcoin om de legacy-sector overbodig te maken, en beweerde dat de groei van de crypto-industrie afhankelijk is van samenwerking met banken:

“Als mensen Bitcoin willen kopen, zit hun waarde recht meestal niet in crypto omdat crypto nieuw is. Je moet dus een brug slaan tussen bands en deze nieuwe wereld van crypto en je hebt banken nodig om dat te doen. "

 


Ondanks het geweldige jaar van Bitcoin voorspelt Cameron dat de sector "nog maar net begint". Tyler drong er bij mensen op aan om zichzelf te informeren over Bitcoin en verklaarde:

“Besteed aandacht aan Bitcoin en crypto en leer jezelf bij, want dit is de grootste geld- en technologische revolutie sinds het internet zelf. Het is geen modegril, het is hier om te blijven - en het zal geld, internet en zoveel van de wereld om je heen transformeren. En het begint net. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.