Mt. Gox-gebruikers bereiden zich voor om $ 2,6 miljard aan Bitcoin terug te krijgen

Published on 9 December 2020 at 16:00

Mt. De exchange hack-rechtszaak van Gox zou binnenkort kunnen worden afgesloten met 140.000 Bitcoin die wordt gedistribueerd naar voormalige gebruikers. Mis Market Moving News niet

De distributiedeadline voor de cryptocurrency-holdings die zijn gekoppeld aan de Mt. De zaak Gox staat gepland voor 15 december.

 

Het 'rehabilitatieplan' houdt in dat bijna 140.000 Bitcoin wordt toegewezen aan gebruikers die geld hebben verloren tijdens het faillissement van de beurs.
Met een waarde van $ 2,6 miljard vandaag, zouden markten potentieel bearish kunnen worden als een golf van ontvangers ervoor kiest om hun Bitcoin te verkopen.


Deze week is de Mt. Het exchangeverhaal van Gox dat eindelijk kan eindigen. Op 15 december zal een geschatte toewijzing van 137.891 BTC worden verdeeld onder gebruikers die geld hebben verloren na Mt. De sluiting van Gox in 2014. Dit is de Langverwachte Mt. Gox uitbetaling

 

De Mt. Het afsluiten van Gox is een van de meest beruchte gebeurtenissen in de geschiedenis van blockchain en cryptocurrencies. De Japanse beurs stopte abrupt met operaties in februari 2014 en kondigde aan dat het 850.000 BTC had verloren bij verschillende aanvallen.

 


Bitcoin was destijds een van de weinige gevestigde cryptocurrencies, en Mt. Gox was verantwoordelijk voor het afhandelen van ongeveer 70% van zijn transacties.
Deze gebeurtenis zorgde ervoor dat verschillende vroege Bitcoin-investeerders hun bezit verloren. Het blijft centraal staan ​​in de vaak herhaalde mantra 'not your keys not your coins' van de cryptogemeenschap, die beleggers adviseert hun geld niet op een gecentraliseerde beurs op te slaan. 

 

Tijdens het komende distributie-evenement zal de voorraad herstelde Bitcoin ter waarde van $ 2,6 miljard naar een aantal voormalige Mt. Gox-gebruikers. Bitcoin handelde slechts rond de $ 700 toen Mt. Gox stopte alle opnames in februari 2014. Sindsdien is de waarde met ongeveer 2600% gestegen, wat een meevaller zou kunnen zijn voor de ontvangers.

 


Vanwege de aanzienlijke waardestijging sinds 2014, is het mogelijk dat een aantal ontvangers hun nieuw ontvangen Bitcoin op de open markt zou kunnen verkopen. Dat zou een bearish landschap kunnen creëren als het sentiment plotseling verandert als gevolg van de distributie. Leden van "Crypto Twitter" hebben hun bezorgdheid geuit over de aanstaande deadline.

 

Een aantal cryptovolgers hebben accounts gevolgd waarvan wordt vermoed dat ze worden beheerd door de Mt. Gox-bestuurders, ongetwijfeld met meer aandacht nu de deadline van 15 december nadert. Er vinden discussies plaats over een subreddit genaamd / r / mtgoxinsolvency, en een website is specifiek bedoeld voor het volgen van relevante transacties. Tot dusver is de activiteit echter sluimerend.

 

In ieder geval zal het evenement zorgen voor sluiting, zoals de datum voor Mt. Het rehabilitatieplan van Gox is een aantal keren teruggedrongen. De datum van 15 december werd afgelopen oktober voor het eerst bevestigd.

 

Op de lange termijn zal dit waarschijnlijk decentralisatie bevorderen als zoveel coins bij zoveel verschillende mensen terecht komen. Dit is iets wat banken absoluut niet willen en het kan zijn dat een grote partij alles opkoopt, of dat dit weer wordt uitgesteld. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.