400 miljoen Apple Pay-gebruikers kunnen nu Bitcoin en Ethereum kopen

Published on 13 December 2020 at 17:00

Bitcoin Apple Pay, december 2020. Een bitcoin-crypto-portemonnee heeft Apple Pay geïntegreerd, waardoor 383 miljoen gebruikers met slechts één klik bitcoin kunnen kopen.

 

"Nu kun je met Apple Pay Bitcoin, Ethereum en andere munten kopen in Lumi Wallet. We zijn verheugd de nieuwe iOS-release aan te kondigen waarmee gebruikers met slechts één klik crypto rechtstreeks in de wallet-app kunnen kopen, ”aldus de crypto-portemonnee.

 

Het proces is net zo eenvoudig als klikken op kopen, het bedrag invoeren en vervolgens Apple Pay kiezen.

 

Omdat Apple Pay te maken heeft met AML en KYC, heeft de crypto-portemonnee geen verdere onboarding nodig, waardoor het een naadloze integratie is.

 

Er waren onlangs geruchten dat Coinbase een soort van integratie met Apple Pay zou kunnen aankondigen, nadat PayPal het kopen van bitcoins heeft uitgerold.

 

Deze Coinbase-geruchten blijven onbevestigd, maar deze aankondiging van Lumi voegt geloofwaardigheid toe, aangezien Apple hun Pay-portemonnee kan openen voor alle providers in hun App Store.

 

Apple Pay is verantwoordelijk voor 5% van alle wereldwijde kaarttransacties en zal naar verwachting groeien tot 10% in 2025.Dat maakt dit een van de snelstgroeiende betaalmethoden na de lancering in 2014, waarmee het nu kan worden gebruikt om bitcoin, ethereum en vele andere crypto's te kopen die beschikbaar zijn op Lumi en binnenkort misschien ook op andere portefeuilles.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.