Binance Visa-kaarten worden nu verzonden naar Europese klanten

Published on 15 December 2020 at 10:09

Etherbetalingen zijn nu beschikbaar op de Binance Visa-kaart die nu naar klanten in de EER-regio wordt verzonden. 

Binance Visa-kaarten worden nu verzonden naar Europese klantenBinance, 's werelds grootste cryptocurrency-exchange, is begonnen met het verzenden van zijn fysieke Binance Visa-kaarten in de Europese Economische Ruimte. Volgens een aankondiging van 14 december zullen gebruikers in de EER-regio binnenkort hun fysieke Binance Visa-kaarten ontvangen. Klanten die de kaart al hebben besteld, kunnen het leveringsproces nu in hun kaartportefeuille afronden.

 

In combinatie met het debuut van zijn fysieke kaarten in de EER-regio, heeft Binance ook Ether (ETH) -ondersteuning toegevoegd aan zijn crypto-betaalpas, zodat klanten nu met de altcoin kunnen betalen. "Zet Ethereum gewoon over naar uw Card-portemonnee en sleep het boven de andere munten om het het favoriete betalingsmiddel te maken," merkte Binance op.

 

De fysieke Binance Visa-kaart heeft een dagelijkse bestedingslimiet van 8.700 euro ($ 10.600), terwijl dagelijkse opnames aan geldautomaten 290 euro ($ 350) bedragen. Zoals aangekondigd, bieden de kaarten tot 2021 tot 8% cashback en geen kosten.

 

Binance heeft in juli 2020 officieel zijn crypto-debetkaart in de EER-regio aangekondigd en in eerste instantie virtuele Binance Visa-kaarten aangeboden. "Voor degenen die een fysieke kaart willen, zullen we deze binnen de komende maanden verwerken", zei Binance destijds.

 

Sinds de aankondiging van zijn plannen voor Binance Visa Card in april 2020, heeft Binance actief het nieuwe product gepusht. Na het uitrollen van de kaart in de EER, kondigde Binance zijn intenties aan om wereldwijd uit te breiden en zijn crypto-betaalpas te lanceren in landen als Rusland.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.