Juventus- en PSG-tokens komen aan bij Binance Launchpool

Published on 15 December 2020 at 14:00

De Fan Tokens van voetbalkampioenen Juventus en PSG zullen beschikbaar zijn op Binance Launchpool nadat de exchange haar samenwerking met Chiliz heeft uitgebreid.

De cryptocurrency-exchange Binance heeft zijn samenwerking uitgebreid met de op blockchain gebaseerde leverancier van sport- en entertainmententiteiten, Chiliz. Het eerste directe resultaat hiervan is de distributie van Juventus en PSG Fan Tokens via Binance Launchpool.

 

Binance verdubbelt op Chiliz
Het in Malta gevestigde gigantische handelsplatform kondigde het nieuwe streven aan in een persbericht. Volgens het bedrijf heeft het bedrijf, als een vroege investeerder in Chiliz, besloten om extra geld toe te wijzen aan het populaire fintech-sportproject.

 

Als exploitant van het invloeds- en beloningsplatform Socios heeft Chiliz al partnerschappen gesloten met enkele van de meest opvallende sportnamen. Dat zijn onder meer de voetbalreuzen Paris Saint-Germain, Juventus, Galatasary, AS Roma, Atletico de Madrid en Barcelona.

 

Het platform heeft ook relaties opgebouwd met Esports-team OG en Navi, en UFC (Ultimate Fighting Championship).

 

Socios wordt mogelijk gemaakt door het utility-token CHZ en dient als een actief niet-financieel, consumentgericht mainstream blockchain-netwerk dat bijna 400.000 keer per jaar is gedownload.

 

Het platform heeft meer dan 14 miljoen Fan Tokens verkocht en heeft meer dan 700.000 stemmen op de blockchain geregistreerd. Dat zijn onder meer de Fan Token-aanbieding van FC Barcelona (BAR) die $ 1,3 miljoen opleverde en in 20 minuten uitverkocht was, en Trabzonspor's FTO - uitverkocht in 5 minuten en 5 miljoen TRY ophaalde.

 

PSG en Juventus op Binance Launchpool
Binance Launchpool stelt gebruikers in staat om verschillende tokens in te zetten en als beloning nieuwe munten te verwerven. Als onderdeel van de nieuwste samenwerking tussen Binance en Chiliz, zal Binance Launchpool socios.com integreren om enkele van de Fan Tokens aan te bieden.

 

De eerste twee van dergelijke tokens zijn de voetbalkampioenen van Italië en Frankrijk - respectievelijk Juventus en Paris Saint-Germain (PSG).

 

Gebruikers kunnen BNB-, BUSD- of CHZ-tokens in afzonderlijke pools inzetten vanaf 15 december 2020 om 0:00 AM (UTC) tot 14 januari 2021 om 0:00 AM (UTC). De uitwisseling zal vervolgens de twee Fan Tokens in de innovatiezone vermelden op 21 december 2020 om 6:00 AM (UTC) en de handel openen tegen bitcoin (BTC), tether (USDT) en Binance USD (BUSD).

 

“Chiliz werd een deel van de cryptowereld via Fan Tokens, die een enorm potentieel heeft getoond om crypto naar het reguliere publiek over de hele wereld te brengen. We zijn verheugd Chiliz te verwelkomen in het Binance-ecosysteem en kijken ernaar uit om zowel de betrokkenheid van fans als de acceptatie van cryptovaluta onder een vast publiek van miljarden mensen te stimuleren. " - zei Binance CEO Changpeng Zhao.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.