Nu decentrale crypto marktplaats voor IOS & Android!

Published on 20 December 2020 at 16:30

Haven een super peer-to-peer decentrale marktplaats! Wil jij crypto echt supporten dan is dit het beste initiatief dat er is. Je wilt de nieuwe maatregelen omtrent cryptocurrencie ontlopen, zoals een screenshot van jou wallet bij aankoop van Bitcoin te versturen naar de verkoper, dan hoef je maar een ding te doen en dat is Bitcoin gebruiken waarvoor het gemaakt is! Namelijk producten kopen en verkopen tegen cryptocurrencies. 

Wat is Haven?
Haven is een nieuwe super-app waarmee je privé kunt winkelen, chatten en cryptocurrencies kunt verzenden vanaf je mobiele iOS- of Android-apparaat met behulp van het OpenBazaar-netwerk.

 

Voor wie is Haven?
Haven is voor liefhebbers van cryptocurrency en privacy die op zoek zijn naar een nieuwe manier om online te winkelen, verkopen en interactie te hebben zonder dat hun privégegevens worden opgeslagen door derden of hun gegevens worden bijgehouden.

 

Waarin verschilt Haven van andere apps?
Haven is gebouwd met behulp van het gedecentraliseerde netwerk genaamd OpenBazaar en dankzij de unieke structuur kunnen gebruikers een ongekende hoeveelheid privacy hebben tijdens het winkelen, verkopen en chatten.

 

Hoe privé is Haven?
Haven is meer privé dan de populaire marktplaatsalternatieven die momenteel beschikbaar zijn. Het wordt bereikt door lokale datahosting, een peer-to-peer-netwerk en cryptocurrency als het beschikbare betalingstype te gebruiken. Lees hier meer over de privacy die u in Haven kunt verwachten.

 

Hoe worden mijn gegevens beschermd?
Uw gegevens worden beschermd doordat ze worden gehost op uw eigen mobiele apparaat.

 

Wie heeft toegang tot mijn gegevens?
Niemand heeft toegang tot uw gegevens zonder toegang tot uw apparaat.

 

Welke talen worden door Haven ondersteund?
Haven is nu beschikbaar in het Engels en binnenkort volgen er meer talen.

 

Wat is OpenBazaar?
OpenBazaar is een open source-protocol dat wordt gebruikt om een ​​gedecentraliseerd netwerk te creëren voor peer-to-peer-commerce online met behulp van cryptocurrencies. Lees er meer over :

https://openbazaar.zendesk.com/hc/en-us/articles/208020193-What-is-OpenBazaar-

 

Hoeveel kost het om iets op Haven te verkopen?
Haven heeft absoluut geen platformkosten, dus afgezien van transactiekosten die nodig zijn om cryptocurrency te gebruiken (verwaarloosbaar voor de meeste munten), is het volledig gratis om goederen en diensten in Haven te verkopen.

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Alle Haven-bestellingen worden betaald in cryptocurrency en u kunt ervoor kiezen om te betalen vanuit de interne Haven-portemonnee of vanuit een andere portemonnee. Om geld naar je Haven-portemonnee te sturen, tik je op de munt die je in de portemonnee wilt ontvangen en vervolgens onderaan op "Ontvangen". U ziet een reeks cijfers en letters, het adres waarnaar u uw geld moet sturen. U kunt ofwel op "Adres kopiëren" tikken en dat adres in een andere portefeuille plaatsen, of de QR-code scannen met een mobiele portefeuille.

 

Wat is betalingsbescherming en hoe werkt het?
Door betalingsbescherming te gebruiken, zet u uw geld op een geblokkeerde manier om het risico te verkleinen dat een verkoper zijn bestelling niet levert. Betalingsbeveiliging maakt gebruik van moderators die ingrijpen om gebruikers te beschermen in het geval dat er een geschil wordt geopend.

 

Welke valuta worden ondersteund op de Haven-portemonnee?
Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin en Zcash


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.