Wat zit er achter de hernieuwde interesse van Wall Street in Bitcoin en andere crypto's?

Published on 25 December 2020 at 12:15

Khurram Shroff, voorzitter van IBC, of ​​International Blockchain Consulting Group, geloofde dat cryptocurrencies in de toekomst edelmetaal zouden kunnen vervangen. Over de 'hernieuwde interesse' van Wall Street in cryptomarkten gesproken, de in Dubai gevestigde uitvoerende macht geloofde ook dat de schaarste van Bitcoin 'hielp om het drijfvermogen te behouden' in dergelijke markten. Shroff zei in een rapport:

Gedecentraliseerde cryptocurrencies wekken hernieuwde interesse op Wall Street, wat slechts een jaar geleden onwaarschijnlijk leek.

 

De ondernemer heeft naar schatting de grootste hoeveelheid Bitcoin in de regio. Hij zei verder:

 

Omdat het aanbod van Bitcoin beperkt is tot 21 miljoen, hielp het het drijfvermogen op de cryptomarkt te behouden, toen de bullion-markten onder druk barstten.

 


Op 21 november investeerde de IBC-groep van Shroff $ 10 miljoen in ETH 2.0-staking om de lancering van de upgrade van Ethereum te ondersteunen. Met betrekking tot de investering geloofde Shroff dat blockchain-technologie alle transacties zou transformeren.

 

Hij beweerde dat het gedistribueerde consensusmodel van Ethereum 2 plaats zou maken voor innovatie en legde uit dat aangezien het Proof-of-Stake-model voor Ethereum 2.0 geen grote serverfarms vereist, dit milieuvriendelijker zou zijn. Hij voegde toe:

 

Dit is de manier waarop de cryptomarkt laat zien hoe bekwaam hij is om zich aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van de hedendaagse wereld.

 

Bovendien noemde Shroff transparantie 'de hoeksteen van blockchain' en zei dat een dergelijke technologie een positieve impact zou hebben op de economie van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE):

 

De wijdverbreide toepassing [van blockchaintechnologie] op nationaal niveau is bevorderlijk voor mensgericht bestuur en financiële democratisering, die een cruciale rol zullen spelen bij het versnellen van de overgang van de VAE naar een kenniseconomie.

 

Tot op heden heeft de VAE twee benaderingen gelanceerd, genaamd Emirates Blockchain Strategy 2021 en Dubai Blockchain Strategy, om de acceptatie van blockchain-technologie te ondersteunen, vooral om transacties uit te voeren. De Emirates Blockchain-strategie 2021 zou tegen volgend jaar "50 procent van de overheidstransacties in het blockchain-platform" transformeren. De Dubai Blockchain-strategie, aan de andere kant, wordt verondersteld de stad Dubai "volledig" te "voeden" door middel van blockchain.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.