Crypto-weekend: Bitcoin bereikt $ 28k, PayPal-koopvolume explodeert

Published on 28 December 2020 at 15:00

Na voor het eerst boven de $ 27.000 te zijn gestegen, overtrof de prijs van Bitcoin op zondagochtend vroeg de $ 28.000 kort om het nieuwe hoogste punt ooit te zetten

De indrukwekkende stijging van Bitcoin December wordt weerspiegeld in de marktkapitalisatie die eerder vandaag de $ 500 miljard overtrof.

 

Op het moment van schrijven is Bitcoin aan het settelen tot $ 26.700, een daling met ongeveer 0,6% in de afgelopen 24 uur, volgens gegevens van Finviz.com. De marktkapitalisatie is licht gedaald tot $ 497 miljard. Ondanks de daling heeft de marktkapitalisatie van Bitcoin de $ 479 miljard dollar van Visa op het moment van schrijven overtroffen.

 


Aan het einde van het jaar wordt aangenomen dat sommige fondsbeheerders Bitcoin kopen, omdat de angst om iets te missen begint. Met name institutionele beleggers hebben Bitcoin naar de nieuwe hoogtepunten gedreven, een trend die zich zal voortzetten met enkele experts zoals Gemini-oprichter Tyler Winklevoss het teken van $ 30.000.

 

27k #Bitcoin op de 27e. Als we een grand per dag gaan, zullen we tegen het nieuwe jaar 30.000 overschrijden

 

- Tyler Winklevoss
Pantera Capital CEO en cryptocurrency-analist Dan Morehead verdiepte zich in het belang van de aankondiging van PayPal tot de crypto-ruimte in de recente prijsbeweging van Bitcoin.

 

“Toen PayPal live ging, begon het volume te exploderen. De toename van het itBit-volume houdt in dat PayPal binnen twee maanden na de livegang al meer dan 100% van de nieuwe voorraad Bitcoins koopt ”, aldus Morehead.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.