White House Market beëindigt ondersteuning voor Bitcoin-betalingen

Published on 2 January 2021 at 16:30

Een van de toonaangevende darkweb-marktplaatsen, White House Market, beëindigde de ondersteuning voor Bitcoin-transacties.

White House Market (WHM) gelanceerd als een alleen-Monero-marktplaats. WHM was destijds een van de weinige marktplaatsen die alleen betalingen met Monero ondersteunde. Sommige klanten vroegen om ondersteuning voor Bitcoin als betalingsoptie.

 

De markt implementeerde Bitcoin-ondersteuning via de API van Morphtoken. WHM herhaalde bij het toevoegen van Bitcoin-ondersteuning dat de markt is ontworpen om alleen Monero te ondersteunen en uiteindelijk zou terugkeren naar een Monero-model.

 

Er zijn duidelijke redenen voor een markt om het gebruik van Monero boven Bitcoin aan te moedigen.

 

Sommige markten proberen al enige tijd over te schakelen naar Monero, met name White House Market en Monopoly, vanwege verbeteringen in de blockchain-analyse door wetshandhaving.

 

Volgens WHM blokkeert Morphtoken nu Tor exit-nodes. `` De Bitcoin-oplossing moest er zijn om te helpen bij de overgang naar XMR en wat ons betreft is het klaar, daarom zijn we nu alleen Monero, precies zoals gepland. ''

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.