​Monero delisting

Published on 2 January 2021 at 20:30

Veel mensen hebben het gezien exchanges beginnen nu privacy coins te verwijderen van hun exchanges.

Waarom doen ze dit

 

Een simpel antwoord is omdat de exchanges (bankiers) en overheden onder een hoedje spelen.

 

Who runs exchanges

Wij zijn er inmiddels van overtuigd na jaren lang de Exchange market te hebben bestudeerd dat exchanges worden gerund door niemand minder dan bankiers.

 

We herkennen ze niet

Wij herkennen ze niet op die manier omdat ze geen nette pakken dragen en vaak het imago hebben dat ze er zijn VOOR de crypto community. Dit beeld mag je uit het raam gooien. 

 

Kartel vorming

De super grote exchanges van dit moment vormen een kartel en volgen allemaal elkaars agenda. In dit geval is dat natuurlijk privacy coins de kop indrukken. Eerst sta je het toe zodat mensen privacy coins beginnen te zien als asset. 

 

Manipulatie

Natuurlijk moet je dit allemaal naast je neerleggen. Het is allemaal onzin, hiernaast komt ook bij kijken dat privacy coins veel moeilijker te manipuleren zijn. Je kunt namelijk niet even een transactie van jouw ene wallet naar jouw andere wallet schuiven en roepen vanaf de daken dat er een gigantische verkoop plaats vindt simpel weg omdat de privacy coins hun blockchain gesloten zijn. Natuurlijk kunnen ze dit doen op een exchanges in het orderboek maar het geeft niet die kracht dan als het gebeurt op de blockhain zelf. 

 

De onwetendheid is schrikbarend

Maar wat wij ons echt afvragen bij Coinpower na al die jaren dat mensen in crypto zitten is het toch wel zorgwekkend dat vele nog steeds niet het verschil kennen tussen een coin met een usecase en een coin die in leven wordt gehouden door exchanges.

 

Monero heeft GEEN Exchange nodig

Laten we jullie een ding zeggen, Monero heeft geen enkele Exchange nodig om te overleven! Wij schrijven dit al jaren. Monero is onafhankelijk van exchanges. De ruggengraat van monero is die van het Darkweb net zoals die van bitcoin dat ooit was! Monero gaat nergens heen. 

 

We hopen dat ze worden verwijderd!

Laten we hopen dat exchanges deze coin verwijderen want dan kan Monero echt uit zijn voegen gaan springen omdat dan nog meer mensen op lange termijn het gaan gebruiken waarvoor het gemaakt is. 

 

White House market

En laat nu toevallig eergisteren de grootste darknet market, bitcoin als betaling te hebben verwijderd en alleen nog maar Monero te accepteren!! Exchanges zijn een groot gevaar in de Crypto markten, darknets zijn natuurlijk niet ideaal vanwege de criminaliteit maar deze criminaliteit verbleekt bij de criminele activiteiten van banken en overheden. 

 

Darkweb trekt zich niks aan van de overheden

En het darknet is een plek waar niemand zich iets aantrekt van exchanges rates etc, in het darkweb wordt Monero gebruikt waarvoor het gemaakt is en geen enkele overheid of Exchange kan dit stoppen. Het darkweb heeft dikke schijt aan de overheid en exchanges precies de kracht en plek die een coin nodig heeft. 

 

Welke coin heeft deze ruggengraat?

En even voor de duidelijkheid er zijn eigenlijk vrij weinig coins die kunnen overleven zonder exchanges. Elke coin is afhankelijk van samenwerkingen met multinationals, bankiers of exchanges. Wat is dan eigenlijk de basis voor je coin😳 

 

Crash

Dus bij deze laat Monero goed crashen want dit gaat gebeuren omdat de meeste mensen gewoon onwetend zijn en niks snappen van crypto currencies en waarvoor ze dienen. 

 

Geweldig voor Monero

Op lange termijn is dit geweldig voor Monero. Ik schreef hier al heel lang geleden een artikel over die kun je terug vinden hier op het kanaal. 

 

www.Coinpower.nl

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.