PayPal Daily Crypto-volumes overschreden $ 125 miljoen met de nieuwste Bitcoin-rally

Published on 7 January 2021 at 15:30

Dagelijkse cryptotransacties op PayPal hebben $ 125 miljoen overschreden en deze volumes zullen naar verwachting verder groeien naarmate de service zich uitbreidt.

Het transactievolume van PayPal bedraagt ​​meer dan $ 125 miljoen, volgens gegevens over het handelsvolume van ItBit, dat transacties afhandelt voor de betalingsgigant.

 

Dagelijks handelsvolume op PayPal: Nomics
PayPal Crypto Volumes Pomp
Het 24-uurs handelsvolume op 7 januari laat zien dat transacties een historisch hoog cijfer bereiken, waarbij Bitcoin en Ethereum de meerderheid vormen. Dit vertegenwoordigt een vervijfvoudiging van het handelsvolume sinds PayPal onlangs begon met het ondersteunen van cryptocurrencies.

 

De ItBit-beurs is eigendom van Paxos, die PayPal heeft geselecteerd om zijn transacties in oktober 2020 af te handelen. Gegevens van Nomics laten een aanzienlijke toename van het volume van de beurs zien sinds de samenwerking. PayPal heeft momenteel ongeveer 340 miljoen gebruikers, hoewel de meesten geen toegang hebben tot de service.

 


Het aanzienlijke volume suggereert dat PayPal een rol zou kunnen spelen bij het onder de aandacht brengen van de activaklasse. Verwacht wordt dat het de komende maanden ook cryptocurrency-services zal aanbieden aan zijn 26 miljoen handelaren. In combinatie met het zeer optimistische marktsentiment, zou PayPal heel goed de hoge ambities van zijn CEO voor digitale activa kunnen evenaren.

 

Met nieuwe updates en uitbreidingen die binnenkort worden verwacht, zou dit het begin kunnen zijn van een stroom van particuliere beleggers. Bestaande gebruikers kunnen Bitcoin gemakkelijk op het platform opslaan, en dit gebruikersbestand kan behoorlijk lucratief worden voor het bedrijf.

 


Paypal
Voordelige marktpositie
De groei van het transactievolume van ItBit komt niet verrassend voort uit de bull-rally van de markt, waarbij Bitcoin $ 37.000 overschreed. De kapitalisatie van de markt is nu meer dan $ 1 biljoen geschoten - ongeveer een derde van de particuliere investeringen in goud.

 

Analisten hebben besproken of de intrede van PayPal op de markt een aanzienlijke impact op de markt heeft gehad. De meesten zijn het erover eens dat de echte impact pas zichtbaar zal zijn in 2021, wanneer de dienst zich in de markt heeft ingebed. Dit jaar zal de service ook internationaal worden uitgebreid, met mogelijk meer functies in de pijplijn.

 

De ondersteuning van PayPal voor cryptocurrencies werd door de cryptocurrency-gemeenschap als een enorme overwinning gezien, die het prees als een teken van legitimiteit. Er is echter af en toe kritiek geweest, omdat sommige gebruikers hebben gemeld te zijn geschorst na het handelen. PayPal is bezig met het aanpassen van de kooplimieten naar aanleiding van de enorme belangstelling voor de service.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.