​Crypto marktcap over de biljoen!

Published on 7 January 2021 at 19:30

Waar vele een ander half jaar geleden nog lacherig deden over het idee dat de Crypto marketcap over de biljoen kon gaan is dat nu dus gewoon gebeurt. Bitcoin zelf tikte vannacht 37.5k 

Mijlpaal

 

Dit is een mijlpaal en toont aan dat Crypto verre van dood is zoals Crypto vaak werd beschreven door media en napraters zonder verstand. Vele zagen alleen het heden en snapte niet dat zelfs Harvard university aan het inkopen was op $3200. 

 

Verre van dood

Dit waren grote signalen dat bitcoin verre van dood was. Smart money kwam toen de markt binnen toen niemand nog iets wilde horen van crypto. Wij gaven dit letterlijk hier aan alleen was het een klein handje vol mensen die toen inkochten. 

 

Bitcoin biljoen marketcap

Wij zijn er van overtuigd dat bitcoin alleen ook de biljoen marketcap zal aantikken. Houdt er rekening mee dat dit niet morgen hoeft te zijn. Er is nu gigantisch veel geld in de markt en manipulators staan te trappelen om geld af te romen van de top. 

 

Crypto verslaat Goud

Maar we zijn er wel zeker van dat Crypto de marktcap van goud kan gaan overtreffen binnen een aantal jaren. En onthoud er komt een punt dat een gigantische hoeveelheid geld weer gaat verdampen uit de markt al zijn we ervan overtuigd dat dit pas zal gaan gebeuren als bitcoin over 100k of hoger is. 

 

75% val zal herhalen

De markt zal dan weer in een depressie storten en de retail kopers zullen depressief roepen dat crypto een scam is omdat ze instapte op toppunten. Crypto kan dan weer 75% van zijn marktcap gaan verliezen. En daar een aantal jaar blijven hangen. 

 

Smart money

Het zijn die momenten dat smart money weer de markt zal binnen komen. En blijf ons volgen we zullen net als maart 2019 de bodem callen voor onze leden hier op coinpowernews. 

 

Hoogtes en dieptes

Met andere woorden deze markt gaat grote hoogtes bereiken maar ook net zo harde diepte punten wees hier dus op voorbereid niet Crypto is een scam maar onwetendheid is je vijand waar de media je mee zal aanvallen. 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.