Joker's Stash, de grootste kaartenwinkel, wordt gesloten

Published on 20 January 2021 at 15:00

Volgens een verklaring op de site wordt Joker's Stash, "de grootste ondergrondse winkel voor de verkoop van gestolen creditcard- en identiteitsgegevens", in februari 2021 gesloten.

Joker's Stash is misschien wel een van de meest bekende kaardwinkels op internet. Gebruikers van de site hebben toegang tot tientallen miljoenen gestolen creditcards door inbreuken bij bekende bedrijven, zoals Saks Fifth Avenue, Hilton Hotels, Jason’s Deli en Chipotle. Volgens Gemini Advisory, een 'Deep & Dark Web'-inlichtingenbedrijf, genereerde Joker's Stash meer dan een miljard dollar aan inkomsten.

 

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft, in samenwerking met Interpol, de inbeslagname aangekondigd van proxyservers die zijn verbonden met "blockchain-domeinen" die worden beheerd door Joker's Stash. De operatie had weinig invloed op de Stash-operaties van Joker; de uiendiensten van de winkel bleven online.Een foto van de inbeslagname-banners was tijdelijk te zien op de .bazar, .lib, .emc-domeinen van de winkel
De inbeslagname-banners waren tijdelijk zichtbaar op de .bazar, .lib, .emc-domeinen van de winkel
JokerStash, de winkelbeheerder, plaatste het volgende bericht waarin de aanstaande sluiting werd aangekondigd:


Joker gaat op een welverdiend pensioen. Joker's Stash gaat sluiten. Toen we jaren geleden open gingen, kende niemand ons. Tegenwoordig zijn we een van de grootste marktplaatsen voor kaarten / dumps. Helaas, of gelukkig - niets duurt eeuwig. Het is tijd voor ons om voor altijd te vertrekken. We laten de Stash nog 30 dagen open, tot 2021-02-15, zodat alle Stash-gebruikers accountsaldi kunnen uitgeven. Op 2021-02-15 zullen we al onze servers en back-ups wissen en Joker zal voor altijd in het donker vervagen. En let op mijn woord: WE ZULLEN NOOIT MEER OPENEN! Vertrouw NIET op mogelijke toekomstige bedriegers! Na 2021-02-15 is er geen Joker meer en geen Joker's Stash meer. Beste partners van Stash - u kunt er zeker van zijn dat voordat we voor altijd vertrekken, u alle uitbetalingen ontvangt, neem contact met mij op met uw knowhow.

 

 

We willen ook wensen dat alle jonge en volwassen cybergangsters zichzelf niet verliezen in de jacht op gemakkelijk geld. Onthoud dat zelfs al het geld in de wereld je nooit gelukkig zal maken en dat alle meest waardevolle dingen in dit leven gratis zijn.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.