Monero presteert beter dan de cryptomarkt naarmate het gebruik van het dark web toeneemt

Published on 21 January 2021 at 12:40

Monero (XMR) heeft het beter gedaan dan de meerderheid van de belangrijkste crypto coins naarmate het gebruik buiten de Exchanges toeneemt. Sommigen beweren dat elk gebruik goed is voor Monero, maar anderen denken van niet

Monero kan vanuit vele perspectieven worden bekeken en bevindt zich zowel op een geweldige als een slechte plek tegelijkertijd. Hoewel het gebruik van de cryptocurrency snel toeneemt, wordt het meeste gebruikt op zwarte markten. Sommige onwetende personen beweren echter dat de munt geen waarde zou hebben als deze alleen op zwarte markten word gebruikt. Afgezien daarvan is de munt onlangs door een aantal beurzen van de lijst gehaald als gevolg van onzekerheid over de regelgeving rond 

 

De Monero presteert beter dan de meeste coins omdat Monero zoals vaak aangegeven door ons een echte use case heeft die makkelijk zonder een Exchange kan bestaan. Verwacht ook niet dat alle Exchange monero Zomaar zullen verwijderen ondat dit ervoor zorgt dat overheden en banken dan de complete controle erover zouden verliezen. 

we verwachten wel dat regeringen bans op monero gaat uitvoeren aangezien dit in het verleden ook vaak hebben gedaan met Bitcoin. En als je kijkt naar de redenen voor de bans die overheden opgaven dan gelden die dubbel en dwars voor monero. 

maar onthoud goed monero word sterker en sterker juist door alle vrijheden die overheden aan het afpakken zijn van hun bevolking. Cash geld proberen ze te verwijderen en over tien jaar zal er niet veel cash geld meer zijn. En in een tijd waar geen cash geld meer is zullen coins als monero extreem hard nodig zijn. 

het zijn deze coins die je privacy waarborgen voor anonieme betalingen. Het is niet normaal dat overheden alles over ons willen weten, ook al hebben zit je dit zo geleerd. Onder de misbruikte reden van "terrorisme" en "criminaliteit" pakken ze alles van ons af. In de toekomst zul je blij zijn met een coin als monero. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.