Waarom Bitcoin Double-Spend Story onzin is.

Published on 22 January 2021 at 15:00

Hoewel de prijs sterk negatief was, ontkracht het feit dat Bitcoin nog steeds boven $ 30.000 trade, het idee dat het op de een of andere manier gehackt zou zijn,  Zoals iemand al duidelijk opmerkte, "dan zou Bitcoin al op nul moeten staan" als dat waar was.

Pogingen tot "dubbel spending" komen vaak voor. De blockchain zelf is nooit gehacked (zover weten we). Langzame transactiebevestigingen openen echter het potentieel voor iemand om te proberen zijn coins te verdubbelen. 

 

Dit is de reden waarom transacties die via meerdere blokken worden bevestigd, eerder een ontwerpkenmerk van Bitcoin zijn dan een bug. Iemand die een enkele blokbevestiging gebruikt, mist waarschijnlijk het punt, aangezien dit werd behandeld in de Satoshi-whitepaper. Zes bevestigingen (blokken) worden vaak als 'veilig' beschouwd.

 

De behoefte aan meerdere bevestigingen vertraagt ​​Bitcoin-transacties en ondermijnt in de marge het idee dat dit bij de dominante wisselvaluta hoort.


met andere woorden veel ruis en manipulatie juist om die prijs na beneden te krijgen. Helemaal geen dubbel spend probleem. Als je terug gaat naar de bron van dit bericht zie je altijd dat het een dubieuze website is die het bericht aanwakkert en klakkeloos wordt overgenomen door mensen die nog geen 1% snappen van wat een bitcojn blockhain is. 

hierop reageren dan de onwetende Bitcoin bezitters die vaak te lui zijn om zelf ook maar enig onder zoek te doen naar wat de blockchain nou eigenlijk is, en deze verkopen alles in paniek aan degene die voordeel hebben bij het verspreiden van deze berichten namelijk hedge fundsen, bankiers etc. 

laat je niet misleiden en doe zelf kennis op zodat je sterker bent als zulke bericht geving. 

Team Coinpower 

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.