Deze student gebruikte een enkele bitcoin-investering om haar collegegeld te betalen

Published on 22 January 2021 at 19:00

De vroege bitcoin-investeerder Nikki Beesetti zei dat een enkele transactie haar hele tweede semester van de universiteit financierde.

"Ik was in staat om één bitcoin te kopen met $ 2.000, wat eind 2017 $ 19.000 bleek te zijn", vertelde ze FOX Business 'Stuart Varney over' Varney and Co. ' "En dat was net genoeg om mijn collegegeld te betalen."

 

Beesetti zei als een "groot voorstander van cryptocurrency", haar interesse begon voor het eerst toen ze op de universiteit zat.

 

"Ik studeerde elektrotechniek en op dat moment zag ik dat bitcoin een doorbraak op het gebied van informatica en techniek was," zei ze. "Ik wist dat ik echt deel wilde uitmaken van zoiets."

 

Beesetti zei dat ze vandaag nog steeds gokt op cryptocurrencies.

 

"Ik investeer niet alleen in bitcoin, maar ook in een andere cryptocurrency genaamd ethereum, die het ook redelijk goed voor mij heeft gedaan.

 

De truc om in de markt te beleggen, legde ze uit, is het volgen van de regel dat niet meer dan 20% van iemands nettovermogen in één activaklasse mag vallen. Ze heeft minder dan 20% in bitcoin geïnvesteerd en haar andere investeringen zijn voornamelijk in ETF's en Big Tech-aandelen.

 

Bitcoin heeft een bewogen jaar achter de rug, met een stijging van 871% sinds het begin van 2020 en op 7 januari een recordhoogte van $ 40.797.

 

Beesetti zei echter dat de prijs van bitcoin misschien te hoog is voor nieuwe investeerders.

 

"Ik zou aanraden om naar een paar alternatieve cryptocurrencies te kijken, omdat dat een goede manier zou kunnen zijn om toegang te krijgen tot de cryptocurrency-markt," zei ze.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.