Korte uitleg over XRP hype

Published on 31 January 2021 at 13:41

Er duiken veel pump groepen op en die roepen op om maandag te pumpen. Voor de mensen die de basis niet kennen van een pump groep,

Dit houdt in dat een bepaalde groep een coin in gedachte heeft die ze dan massaal delen aan hun leden, alleen insiders van die groep kennen welke coin er gedeeld gaat worden en niemand anders. Op het moment dat ze de coin delen met de groep zitten er al een paar leden klaar (insiders) om die zelfde coin te dumpen op de pump en dit doen ze op hun eigen leden!

 

 

Dan vraag jezelf dit af : als iedereen nu al weet welke coin (XRP) maandag “gepumpt” zal worden dan waar is het verrassings element van de insiders?

Zoals iedereen ziet stijgt XRP nu al juist doordat iedereen denkt dat er maandag een pump komt, iedereen wilt namelijk al goed zitten lijkt mij..

 

 

Maar zoals vele weten zijn wij coinpower en als je goed kijkt is de stijgingen al aan de gang juist omdat er totaal geen verassings element is en iedereen nu XRP loopt in te kopen, dan wat denk jij dat er maandag dan nog zal gebeuren? Mijn ervaring is dat het geld altijd ligt aan de andere kant van de trade ligt en niet bij de de massa!

 

 

Think twice !

Dit is mij logische gedachte achter dit alles ik zie geld in het tegen over gestelde van deze XRP trade..

 


Just a tip en iets om over na te denken.
Wil jij ook mee trade met onze premium leden op discord meld je dan aan bij @woutergevers op telegram

 

Team coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.