Coinpower Crypto Markt Update

Published on 3 February 2021 at 15:08

Lees onze verwachting van de crypto markt nu op onze website

Bitcoin is weer wat gestegen. Houdt er rekening mee

dat bitcoin veel moeite heeft de laatste tijd bij het 40k niveau. Er wordt telkens veel winst genomen bij dat niveau. 

We zitten op het moment van schrijven rond de 36-37k

 

 

Onze verwachting is dat binnenkort wel dit niveau wordt gebroken dit moet wel krachtig gebeuren en niet twijfelend omdat je dan de kans hebt dat we weer dalen. 

 

 

Voor nu is het aankijken wat er gebeurt, bitcoin ziet er wel sterk uit op dit moment. we bevinden ons op dit moment in een bull market. En ik persoonlijk denk dat dit het niveau is van net voor de hyper bull rond Februari 2017, ook toen hadden we de oude alt time high verbroken ($1250) en ging bitcoin op en neer net boven de all time high. 

 

 

Onze verwachting is dat we nu op dat niveau zijn. Met name ook omdat veel mensen nu op een harde manier kennis hebben gemaakt met de crypto markt. Veel mensen hebben extreme verliezen geleden met Doge en XRP. Dus die wereldwijde hype op die twee coins zijn beide slecht afgelopen voor veel mensen. Dit was natuurlijk extreme manipulatie en dit gebeurt denk ik persoonlijk om de massa nog later te laten instappen maar dat ter zijde. 

 

 

Wat je moet doen is alleen geld inzetten dat je kunt missen dit advies schijnen mensen gewoon uit het raam te gooien als er FOMO uitbreekt en net als 2017 zien we dit nu van alle kanten weer gebeuren. 

 

 

Niet de crypto markt is een scam maar de amateurs erin zijn idioten, wie zich niet aan het plan houdt verliest alles! 

 

 

Bitcoin gaat extreem hoge toppen bereiken maar onthoudt dat die extreme toppen gevolgd zullen worden door extreme diepte punten. We verwachten binnen korte tijd een stijging over het 50K niveau maar onthoud de weg erna toe heeft altijd flinke hobbels, wat jij moet doen is je verdiepen in de blockchain zodat geen enkel FUD bericht je uit de markt kan duwen, en geloof ons als we zeggen er zullen nog vele FUD berichten komen. 

 

 

Je kunt altijd lid worden van onze premium groepen op discord hiervoor ga je naar onze traders pagina hier op de website. 

 

 

Lets be rich, but not by following the masses! Be the contrarian!

 

 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.