Wat is de rol van Bitcoin in de wereld

Published on 4 February 2021 at 14:28

BTC tegen de Elite

Satoshi Nakamoto heeft bitcoin niet gecreëerd om te dienen als een asset. Hij heeft zelfs gezegd dat bitcoin is gemaakt tegen de bankiers en overheden! Dus waar zijn we vandaag de dag mee bezig? Juist het omgekeerde, we laten de dollar bepalen wat bitcoin waard is? Fiat currencies vertellen ons wat de waarde van bitcoin is.. Dit druist compleet in tegen 

het doel van Satoshi Nakamoto! 

Waarde van BTC

De waarde van bitcoin zou moeten zijn, dat we vrij zijn van alle financiële instellingen en overheden. Dit op zichzelf is al onbetaalbaar en je ziet het vandaag de dag. We zijn compleet overgenomen. En vrijheid is alles!

 

Cash of Bank

Cash geld wordt straks niet meer geaccepteerd in de 

supermarkten. We mochten al niet meer dan 3k betalen 

in contacten sinds een aantal maanden geleden. Als je

je boodschappen niet meer kunt betalen met cash en je

geen contacten aankopen meer mag doen boven de 3k

dan vraag wij ons af waarvoor je cash geld nog nodig 

hebt? En als dit zo is wat is dan nog de waarde van cash geld zelf? Dit is zeer sterk gespeeld.  

 

Op slot

Dan maar geld op de bank laten? Tja het is toch wel zeer moeilijk geworden ook dit voelt niet goed aan maar waar ga je nog heen met je vermogen? Zoals je ziet zit het complete financiële systeem van alle kanten oplost en wij zitten erin opgesloten. 

 

Edelmetalen

We hebben een aantal opties dat is bijvoorbeeld edelmetaal Natuurlijk zijn die geweldig om te hebben. Edel metalen vallen voor zover nog buiten het financiële systeem. Het wordt ook gecontroleerd door de fiat-currencies maar het heeft de tand des tijds wel doorstaan omdat het wordt geaccepteerd door elke nieuwe vorm van geld. Maar wat we hebben geleerd van de crisis in 1929 is dat edelmetalen worden geconfisqueerd met straffen tot 10 jaar! Dit betekend dat ze dus een behoorlijk kwetsbare positie hebben. Je kunt het niet zo even meenemen in je tas en vooral niet 

als het om grote hoeveelheden gaat.

 

Bitcoin uitgeleverd

En dan hebben we bitcoin een peer-to-peer geld systeem. Gecreerd tegen de bankiers en overheden. En wat heeft de community gedaan? Juist we hebben het overgeleverd aan de bankiers en overheden door onze enigste redding te laten waarderen tegen een corrupt systeem. We zitten vast gekluisterd aan de prijzen. De media goeroes gooien met prijzen van $0 to $250.000, iedereen is natuurlijk voor de zogenoemde bull want hij roept dat het veel waard word en we zijn allemaal tegen de bears.. 

 

Theater

Beste leden heel dit theater is in de wereld geroepen juist om bitcoin te controleren! Elk persoon dat je op een media stream hoort praten over bitcoin moet je wantrouwen tot op het bot. Waarom? Luister maar eens goed naar ze, het enigste wat ze doen is speculeren tegen bitcoin met dollars! 

 

De daal en stijg show

Wij moeten vrij komen van heel deze show eerder zal bitcoin het niet redden. Het fiat systeem bestaat alleen omdat er vertrouwen in is zo werkt elk geld systeem ook dat van bitcoin. De taak van de overheden en banken is om dit vertrouwen kapot te maken door telkens de prijs te laten crashen en stijgen in dollars. Mensen staan niet stil bij het feit dat die ene bitcoin in jou wallet helemaal niet beweegt. Het is de dollar die schommelt en de dollar is in handen van de mensen waartegen bitcoin is gemaakt.

 

SATS

Bitcoin bestaat uit honderd miljoen delen, een deel noemen we een SAT en dit is precies wat overheden niet willen. Dat wij met zijn allen afspreken dat een pak melk 1SAT kost een fiets 100SAT kost, enzovoort. Dit is het echte gevaar voor de bankiers en overheden. En dit mogen wij absoluut niet beseffen. Want waarom zou je jou bitcoins nog willen wisselen naar een corrupt geldsysteem als je er gewoon direct mee kunt kopen wat je nodig hebt? Wat maakt het uit wat bitcoin waard is in dollars als je met je SATS gewoon kunt kopen wat je wilt..

 

 

Trust

Als wij dit systeem zouden vertrouwen zouden er geen oorlogen zijn. Er zou geen controle zijn over ons. Wij zouden in echte vrijheid leven. Alles is terug te leiden naar het fiat-currencie systeem en dit maakt ons als mensheid compleet kapot. We worden tegen elkaar uitgespeeld. Verdeel en heers is allemaal mogelijk dankzij dit geldsysteem van de bankiers.

 

Schuldigen

Ik weet dat er een dag komt dat de schuldige zich moeten verantwoorden wat ze hebben gedaan tegen de mensheid. Ik vertrouw daar op en niemand zal aan deze dag kunnen ontsnappen, dit is iets waar ik persoonlijk in geloof. 

 

Eindwoord

Dus als wij bitcoin niet op de juiste manier gebruiken is het inderdaad geen veilige haven maar niks anders dan een semi-gecontroleerde asset. Het is aan ons. Het wapen voor onze vrijheid is er! Schiet we ons zelf ermee in de voet of gaan we het gebruiken op de juiste manier? Tijd zal het leren. 

 

We wensen iedereen erg veel sterkte in deze duistere tijden. Een tijd die we liever niet hadden meegemaakt maar waar we al jaren voor hebben gewaarschuwd

 

 

Team Coinpower

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.