Bitcoin en altcoins trade gedrag 

Published on 7 February 2021 at 13:57

Mensen die net nieuw zijn in de crypto trading willen we even een korte tip geven. 

Bitcoin en altcoin trade gedrag Bitcoin volgt heel vaak een bepaald pad tegen over altcoins. 

 

  1. Als bitcoin (hard)daalt zul je (bijna) altijd zien dat altcoins mee droppen, het is bijna nooit zo dat wanneer bitcoin (hard)daalt altcoins stijgen. Dit gebeurt zelden. 

 

  1. Als Bitcoin (hard) stijgt zul je ook bijna altijd zien dat altcoins dalen, dit komt als bitcoin zijn stijging begint veel trades van hun altcoins naar Bitcoin wisselen om de verwachte stijging mee te pakken. Het gevolg is dan een daling van alle altcoin en een nog hardere stijging van Bitcoin.

 

  1. Als bitcoin stabiel is of langzaam daalt of stijgt dan pas groeien altcoins heel erg dit komt omdat als bitcoin stabiel sideways beweegt veel mensen uit bitcoin stappen en hun Bitcoins wisselen naar altcoins, gevolg is dat de dominantie van bitcoin daalt. En wat dan ook vaak gebeurt is dat er dan wat meer fiat naar bitcoin stroomt omdat veel bitcoin traders instappen bij een stabiele bitcoin. Hier door blijft bitcoin dan vaak ook redelijk stabiel met een lichte beweging omlaag. 

 

Conclusie Bitcoin is en blijft nog steeds de king in de crypto trading wereld, en dit is iets wat je moet weten. We praten hier puur uit traders oogpunt. 

 

Misschien heb je er wat aan, dit is altijd belangrijk om te weten. 

 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.