Crypto markt achtbaan

Published on 11 February 2021 at 11:36

Beste leden wat een gekke dagen maken we mee. Iedereen zijn wallet is aan het groeien en dit zijn natuurlijk leuke tijden voor iedereen.

Flinke stijgingen
Vanmorgen werd iedereen wakker met een flinke stijging in hun wallets (wie op coinpowerchat of premium zit) daarna kwam een flinke BTC dip waardoor alles mee na beneden ging. Gelukkig herstelde de altcoins snel erna weer terug.

 

 

Neem profit!
Wat we wel erbij willen zeggen en wat we in de afgelopen bullmarkt ook zagen is dat niemand bijna uitstap momenten neemt, even proeven van je winst is een must! De verhalen van 2017 “ik had een ton in me wallet en nu is het nog maar 10k” dit zijn verhalen die je moet vermijden het punt is bij dit soort verhalen dat de mensen nooit zouden uitstappen en profit nemen! Ze weten simpel weg niet hoe dit moet.

 

 

Emotie greed
Probeer altijd wat van je profits te schrapen al is het 20% van je positie doe dit gewoon! Een instap moment moet ook een exit plan hebben. Sta boven de emotie “greed” Onthoud dit goed en onthoud goed dit is nog lang niet voorbij.

 

 

Mei 2017 op de chart
Als je het een beetje wilt vergelijken met 2017 staan we nu op ongeveer Mei 2017 op de chart. Er komen gigantische stijgingen aan onthoud goed de dalingen horen hier tussen door bij! We blijven dit herhalen.

 

 

Just a tip

 

 

Team coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.