Wanneer gaan we van Bull Naar Bear Market

Published on 14 February 2021 at 13:15

Wij hebben een artikel gemaakt voor onze leden om een inzicht te krijgen in wanneer wij denken dat de markt geplunderd zal gaan worden door de financiële instellingen en bankiers. Onthoud goed dit is wat wij persoonlijk denken. En we hebben dot geschreven om onze leden te behoeden voor de grote verliezen zoals in 2018 en 2019. Doneer iets op de home page via de doneer button, als je dit kunt natuurlijk, we zullen het einde van het jaar arme kinderen in Afrika rechtstreeks gaan helpen met de donaties die we ontvangen op onze website.. Het zou een ongelooflijk goed gevoel geven als we dit zouden kunnen doen met onze community. 

ICO’s

Dit is heel moeilijk in te schatten dat ten eerste. Toch denk ik dat er een aantal signalen tevoorschijn zullen komen. Eentje daarvan is als de ICO’s als paddestoelen uit de grond beginnen te schieten. Dit is nu nog niet het geval. Waarschijnlijk zijn nu veel mensen bezig om een ICO op te zetten. We waarschuwen alvast ICO zijn extreem riskant en 95% van de ICO’s zijn leugens en scams. Maar het is een teken dat de hype groot aan het worden is. 

 

 

Media

Ook de media zal in de hoogste punten extreme FOMO gaan veroorzaken, dit doen ze altijd om de noobs erin te trekken die op dit moment al lopen te twijfelen of ze moeten instappen. Als de media wereldwijd begint met het verkapt promoten van bitcoin met succesverhalen etc dan weet je dat we het einde aan het naderen zijn. Nu gebeurt dit mondjes maat en dit gebeurt nog zeker niet gecoördineerd op wereldschaal. Als dit begint weet je ook dat we in de laatste maand a twee maanden zitten van de top. Dit is nu nog steeds niet aan de orde! 

 

 

ETF

Maar als we gaan horen dat de Amerikaanse ETF de markt betreed (boven de 100K BTC) dit zal het grootste teken zijn dat we het einde naderen. Letterlijk iedereen denkt dat ETF ’s de crypto markt zullen helpen. Het tegenovergestelde is waar. ETF is net zoals ze deden in December 2017 met de futures een tool voor de professionele instelingen en bankiers. Zodra deze Amerikaanse ETF is goed gekeurd door de manipuleerde organisatie de SEC zal de media massa FOMO gaan creëren en dit zal gebeuren in de hoogte punten van de markt. 

 

Ze zullen van de daken roepen dat de SEC de USA ETF heeft goedgekeurd, het gevolg zal zijn een korte pump van een aantal dagen tot een maand. Hierna zullen overheden hun deel gaan doen voor de Hedge fondsen en bankiers. Ze zullen weer roepen dat ze de burgers moeten beschermen tegen grote financiële verliezen en ze zullen het wapen erbij halen van regulatie, het woord regulatie is voor overheden een wapen die dient als katalysator voor de bankiers om de markt richting een bearmarkt te duwen. Er moet altijd een katalysator zijn , en ook dit keer zullen het de slaven in de politiek zijn die voor hun meesters de bankiers de crypto markt in een put zullen duwen onder het motto “voor uw veiligheid” als overheden je willen gaan beschermen tegen iets weet je al dat het exact omgekeerde waarheid is. 

 

 

If you can’t beat them, join them 

Er zullen triljoenen de markt gaan uitstromen in de handen van de hedge fondsen en iedereen die meedoet en het motto hier moet zijn “if you can’t beat them’ join them” want dit is onvermijdelijk, je kunt niet rekenen op een stel malloten die niet eens kennis hebben van een bitcoin transactie om te holden. Als overheden deze actie gaan uithalen zullen de noobs uit angst verkopen en dit zal een ketting reactie veroorzaken. (Wie long is op bitcoin moet niks verkopen hoe laag de prijs ook gaat hij komt toch nooit onder de laatste ATH)

 

 

Super scam

Er is een super scam op dit moment aan de hand voor de mensen die het nog niet doorhebben. De retail kopers vullen de marktcap, NIET DE FINANCIELE INSTELLINGEN! en zodra die pot groot genoeg is zullen ze met hun instrumenten de markt leeg trekken. Daarom ook dat wij al jaren roepen, “Financiële instellingen gaan de markt niet redden maar ze gaan hem leeg trekken”

 

 

Korte samenvatting 

Wanneer ik persoonlijk denk dat de markt zal instorten is dus als de ETF van de USA wordt goedgekeurd door de SEC. Dit is een instrument van de pro traders niet van de noobs. Onthoud goed als dit onder de 100k gebeurt dan denk ik niet dat dit artikel geldig is. Blijf op je hoede, deze marktcap wordt niet gevuld voor jou en mij, maar voor de bankiers, die straks de hele marktcap gaan leeg trekken op de hoogste punten. 

 

 

Join our telegram chat and News groups 

Donations  (do not send from an exchange)

Mano Crypto


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.