Robinhood om stortingen en opnames met cryptocurrency toe te staan

Published on 18 February 2021 at 17:00

De handelsapp Robinhood zegt dat het "bezig is met" het toestaan ​​van stortingen en opnames van cryptovaluta. Het bedrijf leed aan een PR-ramp toen het de handel in crypto-activa in januari stopte.

Robinhood zegt dat het een functie voor stortingen en opnames zal toevoegen voor cryptocurrencies.
Robinhood Eyes Crypto Market

 

 

Robinhood zal cryptocurrency-stortingen en opnames toevoegen volgens een update die is gepost op het Twitter-account van het bedrijf.

 

 

De post zei dat het team bezig is met het toevoegen van crypto-stortingen en -opnames, wijzend op de recente verhoogde interesse in de crypto-markt.
De update vermeldde ook dat sommige individuen om hun crypto-adressen hadden gevraagd. Robinhood zei dat het de bijbehorende portefeuilles niet zou bevestigen "om operationele veiligheidsredenen."

 


Robinhood werkt als een bewaarportefeuilleoptie, wat betekent dat het namens zijn klanten voor crypto-activa zorgt.
De update bevestigde ook dat DOGE zou worden opgenomen in de functie voor storten en opnemen. Vorige maand kreeg het bedrijf kritiek toen het de handel in GME, DOGE en andere cryptocurrencies stopzette tijdens het GameStop-aandelendrama.

 


Sinds het incident heeft het $ 3,4 miljard opgehaald bij investeerders, vermoedelijk gebruikt voor het verrekenkantoor van het bedrijf.
Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe cryptofunctie wordt toegevoegd. "We houden u op de hoogte naarmate we verder komen", concludeerde de notitie.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.