Blockchain Interoperability Alliance

Published on 19 February 2021 at 14:15

Kleine samenvatting van de samenwerking in dit geweldige project. De alliantie wordt ondersteund door ICON, Aion en Wanchain en heeft het gedeelde doel om de interconnectiviteit tussen de geïsoleerde blockchain-netwerken te bevorderen.

Het onvermogen van geïsoleerde blockchains om met elkaar te communiceren is een terugkerend probleem in het gedecentraliseerde landschap. Geïsoleerde communicatie tussen blockchain kan de schaalbaarheid en algemene acceptatie van blockchain onder druk zetten.

 

 

De belangrijkste prioriteit van de alliantie is samenwerking bij onderzoek naar transacties en communicatie tussen ketens. De alliantie zal zich richten op het ontwikkelen van gemeenschappelijke industriestandaarden, het delen van onderzoek en protocolarchitectuur. Alle drie blockchain-projecten hebben het gemeenschappelijke doel om blockchain-protocollen te verbinden.

 

 

ICON is een onderling verbonden blockchain-netwerk dat onafhankelijke blockchains verbindt zonder extra tussenpersonen.

Aion streeft ernaar om het gemeenschappelijke protocol te worden dat voor deze blockchains wordt gebruikt, waardoor efficiëntere en gedecentraliseerde systemen kunnen worden gebouwd.

 

 

Wanchain is een gedistribueerd financieel platform dat private, cross-blockchain slimme contractuitvoering mogelijk maakt met als doel de geïsoleerde digitale activa van de wereld te verenigen.

 

 

JH Kim, ICON Foundation Council Member, heeft hoge verwachtingen van de Alliantie: "Het doel van deze alliantie is om een wereldwijd geaccepteerde standaard te creëren voor het verbinden van blockchains en om innovaties samen te brengen".

 

 

ICON, Aion en Wanchain zullen samen werken om Hyperconnect the World te ontwikkelen.

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.