Bitcoin sell golf

Published on 23 February 2021 at 02:14

Er is nu wat meer bekend over de katalysator die de bitcoin sell golf triggerde deze middag. Elke sell golf of koop golf heeft een katalysator nodig.

Rook is verdwenen
Wat nu duidelijker is geworden, nu de rook is verdwenen, is dat iemand 12.7k bitcoins heeft gedumpt op binance en daardoor een verkoop golf veroorzaakte (expres of verongeluk laten we even in het midden). Maar als je hier goed over nadenkt had de markt minder dan 2 uur tijd nodig om deze bitcoins te absorberen. Dit is extreem bullish! Dit betekent dat er gigantisch veel kopers in de markt zijn nu.

 

 

Doem scenarios
Waar veel mensen alleen doemscenario’s zien bij rode candles en roepen om bearmarkten wachten wij altijd even af en proberen even uit te zoemen wat er precies gebeurde. En zoals je ziet wordt nu de oorzaak duidelijk en dan is dit naar mijn mening eigenlijk extreem bullish hoe snel de markt deze coins opkocht.

 

 

Voor coinpower zitten we nog steeds in een bull markt
Dit wil niet zeggen dat het niet nog een keer kan gebeuren het bewijst alleen voor mij persoonlijk dat de markt zeker niet in een bearmarkt is veranderd! Een nieuwe sell golf kan een totaal andere katalysator nodig hebben natuurlijk.

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.