Zomer of geen zomer?

Published on 8 March 2021 at 15:42

We gaan jullie nu alvast zeggen dat ze ons nooit meer vrij gaan laten. Alles wat je ziet op tv “versoepelingen” is nep en dient maar 1 doel, iedereen nog harder opsluiten.

Vaccine

Mensen gaan het vaccine willen nemen niet omdat ze geloven in de maatregelen maar omdat ze gewoon uitgeput zijn van de onderdrukking die tegen ons aan de gang is.

 

 

Misleiding

Het vaccine dient een doel maar is niet het hoofddoel, laat je niet misleiden. Media zorgt ervoor dat we als volk alleen kijken naar covid en zeker niet moeten letten op het financiële systeem dat op instorten staat.

 

 

Clown variant

Deze zomer duikt er opeens een “PC hoofdstraat” covid mutatie op of iets dergelijks, wie weet wat ze allemaal uit die hoge hoed toveren.

 

 

Nazi’s

Ze gaan natuurlijk vakantie in eigen land pushen, en natuurlijk met 2 meter afstand van elkaar en nazi journalisten op de loer die alles fotograferen en uitmeten. Ook gaan ze “vrijheden” terug geven in ruil voor een zelftest. Dit gaat de nieuwe norm worden deze zomer.

 

 

We raken alles kwijt

Ze pakken tien vrijheden af en geven er elke keer maar een half terug. We zijn alles aan kwijt raken in rap tempo nu.

 

 

Zelftesten

Dus deze zomer - vakantie eigen land en zelf testen als je ergens naar binnen wilt. En deze periode wordt alleen maar misbruikt om erna nog harder op ons in te gaan.

 

 

Team coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.