Crypto Markt update

Published on 12 March 2021 at 11:16

Bitcoin heeft vannacht net geen nieuwe ATH neergezet.
We zijn van $58150 nu terug gedaald tussen het 56-57k niveau.

Nog geen nieuwe ATH
Het is belangrijk dat we een nieuwe ATH neerzetten omdat je ziet dat nu alle ogen gericht zijn op Bitcoin, een doorbraak is een krachtig signaal voor traders maar vooral ook voor nieuw geld, en het sentiment zal hierdoor ook weer veranderen die is nu vooral twijfel achtig bij de meeste.

 

 

Altcoins

Altcoins blijven een beetje schommelen op een paar uitschieters na. Dit komt omdat als bitcoin krachtig omhoog (of omlaag) gaat veel traders van altcoins naar bitcoin schakelen, altcoins groeien alleen als bitcoin stabiel is dan vloeit het geld weer van bitcoin naar altcoins.

 

 

When moon
We zagen een aantal vragen hierover in onze chat groep dus vandaar dat we dit weer even toelichten. Ook de vraag wanneer het “altcoin seizoen begint” willen we even nader toelichten.

 

 

BAG hodlers
Voor de mensen met Bags die niet hebben verkocht in 2017 op de top en nog steeds HODLen, is het nu nog steeds geen altseizoen, omdat ze gewoon te hoog zijn ingestapt en misschien de instap prijzen nooit meer halen. Er is nul garantie dat elke altcoin weer zijn oude ATH haalt, dus voor deze groep mensen (en die is groot) is dit (nog) geen altcoin seizoen. En misschien zal deze groep HODLers dit ook niet mee maken in deze bullrun. Dit is ook de reden dat we altijd zeggen DUMP die altcoins op het toppunt van de markt, de markt geeft signalen op het einde van de run!

 

 

Nieuw Altcoin Seizoen
Voor een andere groep mensen waaronder wij zelf natuurlijk, is dit een heerlijk altcoin seizoen, letterlijk elke investering sinds februari 2019 staat in de plus (op eentje na GRIN). Van de 8 Altcoins + bitcoin die wij toen hier op telegram aangaven hebben wij ongelooflijke cijfers behaald. Waaronder natuurlijk bitcoin rond $3000 Bekijk hier het artikel even terug 

 

 

Samenvatting
Dus de term “altcoin seizoen” is maar vanuit welk oogpunt je de markt bekijkt. En nogmaals bij ons gaan alle altcoins eruit op het moment dat we denken dat we het einde naderen van deze bullrun. Altcoins hebben voor ons geen enkele waarde op een handvol na. Ze zijn er alleen om geld mee te verdienen. Wij dragen alleen Bitcoin & Monero door meerdere Bear & Bull markten heen (long term).

 

 

Dump ze
De rest van de altcoins dumpen we zo op de markt aan het einde van de run! We raden iedereen aan het zelfde te doen.

 

 

Trade mee
Wil jij ook mee trade met onze premium groepen op disord meld je dan aan via onze website. Wij zijn de beste crypto signal provider die er te vinden is. Wij geven exacte instap en uitstap momenten van coins voor snelle profits. meld je aan op www.coinpower.nl/trading of via admin @woutergevers.

 

 

We keep you updated!

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.