Bitcoin Crash update

Published on 15 March 2021 at 11:53

Bitcoin is weer eens gecrasht. De trigger was deze keer de regering in India. Voor degene die het niet weten India heeft dit nu ongeveer al 200x aangekondigd de afgelopen 11 jaar.

Nemen wij dit serieus?
Gaan wij dit serieus nemen? Natuurlijk niet! Het doel van dit bericht is natuurlijk de crypto markt laten crashen (manipulatie) waarschijnlijk zullen ze dit bericht over een paar dagen weer tegen spreken en als ze het al uitvoeren heeft het alleen een short term effect. Niks meer en niks minder.

 

 

Zelfde scam keer op keer
Toets eens hier in de telegram groep in de zoekbalk het woord “India” en je ziet hoe vaak India deze scam al uitvoert en ze flikken het keer op keer weer.

 

 

Recycled news
En ze zijn niet de enigste trouwens, China recycled dit nieuws ook keer op keer. Elke keer roepen ze ban of regulatie. Voor mij is persoonlijk is dit gewoon ruis op de weg omhoog. (tenzij alle landen tegelijk dit roepen, dan is het wel gevaarlijk) maar India neem ik absoluut niet meer serieus.

 

 

Bullish
Natuurlijk weet je nooit hoe diep de markt nu gaat maar je ziet nu al wat er nodig is om de crypto markt te manipuleren, zelfs overheden zijn erbij betrokken! Dit is bullish, dit heb ik al heel vaak gezegd.

 

 

Onzekerheid
Natuurlijk zal door deze crash het 60k niveau ook weer een onzeker niveau worden voor veel mensen, er zijn mensen die werden wakker toen we de laatste ATH van 58.330 passeerde en ook die mensen maken nu mee wat trade is “welcome to the fucking show”

 

 

Sterk in je schoenen
Vandaar ook dat we altijd zeggen, weet wie tegenover je staat als je crypto trade, dit zijn geen computer nerds meer, dit zijn bankiers en hedge fondsen en overheidsfunctionarissen. Als je dit niet aankan, blijf dan weg uit deze markt.

 

 

Scroll eens naar boven op ons telegram kanaal
Lees de “india” artikelen van de afgelopen jaren even terug en je zult zien dat het gewoon pure short term manipulatie is.

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.