Elon Musk wijst $ 69 miljoen af ​​voor zijn NFT, vraagt ​​in plaats daarvan om 420 miljoen $ DOGE

Published on 17 March 2021 at 10:44

Tesla-CEO Elon Musk heeft een bod van $ 69 miljoen afgewezen voor zijn recente nummer over niet-vervangbare tokens (NFT's).

.Maandag bracht Musk een nummer uit over NFT's, dat hij vervolgens in de verkoop zette als een NTF met een opmerking die de cryptomarkten deed spinnen.

 


Digitale kunstenaar Mike Winkelmann, professioneel bekend als Beeple, reageerde op de tweet van Musk door de CEO van Tesla $ 69 miljoen aan te bieden voor de NFT. Musk sloeg het bod af en vroeg in plaats daarvan om 420 miljoen DOGE (ter waarde van ongeveer $ 24 miljoen). Musk's tweet was waarschijnlijk een ironische verwijzing naar de populaire jargonterm voor marihuana.

 


Musk's bericht waarin de verkoop van de NFT werd aangekondigd, werd op zijn beurt te koop aangeboden via het platform Valuables, waarmee gebruikers tweets kunnen kopen en verkopen. Op het moment van schrijven was de tweet erin geslaagd om een ​​hoogste bod van 625 ETH ($ 1,12 miljoen) te verzamelen. 

 

 

Beeple haalde vorige week de krantenkoppen nadat hij zijn NFT-kunstwerk 'The First 5000 days' had verkocht voor een last-minute bod van $ 69 miljoen via Christie's veilinghuis.

 

 

Tijdens een interview met Anthony "Pomp" Pompliano noemde de kunstenaar NFT's een interessante nieuwe ontwikkeling voor technologie.

Hij zei: "NFT's in het algemeen raken echt alle dingen waarin ik geïnteresseerd ben. Het heeft het kunstaspect ... het technologische aspect ... en het heeft het investeringsaspect."

 

Zoals jullie duidelijk kunnen zien is zijn de media en hun puppets bezig met het creëren van een hype rondom NFT's, dit betekent niet dat je er niet van kan profiteren maar dit betekent dat je heel erg op je hoede moet zijn. Op lange termijn zal het waarschijnlijk iets groots worden die NFT's maar niet voordat veel mensen ermee hebben verloren, dus pas goed op,  just a tip. 

 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.