Baudet is of een leugenaar of schizofreen

Published on 18 March 2021 at 15:13

Hier beste leden voor mensen dat die denken dat zo een figuur als “baudet” er voor hun is. Hij riep het hardste dat alles dicht moest! Dit is wat ze doen met ons als volk, ze bespelen ons en ze weten natuurlijk dat het geheugen van de mensen kort is want dit is pas 11 maanden geleden.

Lees hier het hele artikel van trouw een jaar geleden 

 

 

De belangrijkste politici zijn altijd puppets
Democratie is een illusie gecreerd om ons te controleren. Veel mensen zijn voor baudet omdat hij nu precies roept wat veel mensen willen horen. Baudet is een puppet net als alle andere belangrijke politici en hij speelt zijn rol geweldig. Alleen wij zijn coinpower en wij kijken overal doorheen. Controlled opposition noemen we hem. Er moet immers iets te kiezen zijn.

 

 

Hun ware aard is nu goed zichtbaar
Niet elke politicus is slecht maar degene die aan de hoog komen zijn alleen de politici die in de zak zitten van de “shadow gouvernement” dit is hoe zei de wereld proberen te controleren. Hun aanwezigheid en ware aard is nu heel duidelijk zichtbaar. Dit zie je door het beleid van Corona dat elk land nu uitvoert, je ziet dat landen hun totale controle kwijt zijn en dingen doen die in niemands belang is.

 

 

Soeverein
Ook het feit dat landen die het nooit met elkaar eens zijn, zijn het nu wel opeens eens over het Corona beleid in grote lijnen, dit zou nooit kunnen als de illusie van keuze echt zou zijn en landen daad werkelijk soeverein zouden zijn, zoals ze ons willen laten geloven.

 

 

Autonoom
Je moet landen zien als autonoom. Landen bepalen grotendeels hun eigen wetten en regels. Natuurlijk is het doel om zoveel mogelijk te verdelen (verdeel en Heers) het westen is opgezet als democratie. Dit systeem zorgt ervoor dat het volk een keuze lijkt te hebben. En zo een systeem werkt natuurlijk niet als het niet de behoefte en gedachte van alle mensen vertegenwoordigd. Maar de vertegenwoordigers komen allemaal uit dezelfde hoed!

 

 

Shadow gouvernement
Als grote agenda punten erdoorheen moeten zoals deze Corona hoax of later de klimaat hoax dan zul je zien dat alle landen hun macht kwijt raken aan een macht waar de meeste nog nooit van gehoord hebben, dit noemen we de “shadow gouvernement”

 

 

Agenda punten
Deze “shadow gouvernement” heeft een eigen agenda boven op de agenda van de autonome landen. Zei willen de wereld in een bepaalde richting duwen. Vaak nadat hun agenda punt er compleet doorheen is geduwd krijgen landen hun macht weer terug en verdwijnen zei naar de achtergrond en kunnen we over naar de orde van de dag.

 

 

De duivel komt altijd als jouw vriend
Onthoud dit goed en sta hierboven. Je kunt er zelf niet veel tegen doen maar het is wel belangrijk om het te herkennen. “Know your enemy” onthoud goed de duivel komt nooit als je vijand maar altijd als je vriend! De rustige en kalme manier van praten vanuit de media is niks anders dan de duivel die voor vriend speelt. Vandaar ook dat zoveel goed gelovige mensen met een goed hart hier massaal intrappen en we nu in deze situatie zitten.

 


Stay strong,

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.