Trojan hors - The Lightning Network

Published on 19 March 2021 at 14:34

Boycotten we willen het “Lightning Network” compleet gaan boycotten het is een “Trojan Hors” en de ontwikkelaars zijn niemand minder dan Blockstream.

Nou is dit niet echt schokkend maar wat wel schokkend is wie de mensen zijn achter dit bedrijf! The Lightning Network is een big scam om de transacties van bitcoin over te gaan nemen. En te veranderen in niks anders dan het centrale banken systeem. Vandaar ook dat de fees nu de pan uitschieten. Ze willen je doen geloven dat we hun nodig hebben.

 

 

Centralisatie
En daarmee dus ook de bitcoin blockchain indirect. The lightning Network centraliseert de bitcoin blockchain door centrale Hubs gecontroleerd door blockstream.

 

 

FED zit erachter!
En zelfs de FED directeur van New York samen met Virtu zitten in deze scam en wie is Virtu? Dit bedrijf is de grootste uitgever van bitcoin futures! Ze betalen high level traders om tegen bitcoin te traden!

 

 

Space bracht ons in the rabbit hole
We vonden het geweldig dat blockstream de blockchain in een satelliet had upgeload en in de ruimte had gelanceerd. Alleen vonden we het erg vreemd dat een bedrijf zoiets voor elkaar kreeg, aangezien we weten dat dit niet zomaar toegelaten kon worden door overheden of bankiers en daar zijn we dus beginnen met graven..

 

 

Bitcoin satellite & Bitcoin core
En wat blijkt de bitcoin satelliet is eigenlijk een fork van de bitcoin core chain, waarschijnlijk als genoeg mensen bitcoin satelliet gebruiken zullen ze bitcoin core afsnijden en zo de chain willen overnemen. Wat ook opmerkelijk is is dat je geen internet verbinding nodig hebt om bitcoin satalite te moeten gebruiken, waarom hebben ze dat toch gedaan, ik weet het klinkt als iets bullish maar waarom heeft de FED dit apparaat gebouwd?

 

 

Fundamenten
Ze zijn iets van plan die ratten en de meeste mensen zien het niet, die zien alleen de prijs van BTC maar snappen niet dat de fundamenten het belangrijkste zijn van bitcoin en die dreigen op deze manier ten onder te gaan. Gluiperige duivels zijn het. kortom Boycot dus al hun services en boycot ook zeker het bedrijf blockstream zoveel mogelijk.

 

 

Vertrouw geen multinationals
Wees alert voor al het bullish nieuws dat te maken heeft met multinationals zijn zijn het kanker gezwel in de crypto markt, en boycot alles wat met hen te maken heeft. Bitcoin is onze tool voor vrijheid gegeven door Satoshi Nakamoto aan het volk, tegen de multinationals!! En nu kijken we alleen nog naar het nieuws dat multinationals brengen, hoe achterlijk is dit!

 

 

Tij keren
We moeten het tij keren en een van de meest waardevolle cadeaus aan ons als volk (bitcoin blockchain) behouden in onze handen. Doe kennis op en leer wat bitcoin is, kijk niet alleen naar de prijs maar leer wat je eigenlijk in handen hebt. Je zult zien dat het te waardevol is om te laten waarderen in zoiets scams achtig als het fiat systeem.

 

 

Website coinpower
Kijk eens rond op onze website we hebben een complete verzameling documentaires & dagelijks nieuws. Ook kun je er leren hoe je futures trade en lid worden van onze premium trading groepen.

 

 

www.coinpower.nl

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.