Tokenizing Argancountry long term plan

Published on 20 March 2021 at 15:37

Zoals de meeste weten hebben wij ook onze eigen argan olie. Alle olie komt van onze eigen bomen die staan op officieel UNESCO beschermd grond gebied.

Own brand Argancountry
Deze olie produceren wij al eeuwen zelf en wij hebben zoals jullie weten dan ook ons eigen merk gemaakt genaamd “Argancountry” Wij hebben het idee om in de de aankomende bearmarkt elke Argan boom te gaan koppelen aan een token.

 

 

Token Gebacked door arganbomen
Dus in plaats van een token gebacked door gebakken lucht zullen wij onze tokens gaan backen door echte argan bomen en zo dus een coin creëren met echte waarde. De arganboom is een uitstervend ras en is daardoor extreem zeldzaam. Iedereen die investeert erin zal automatisch het gebied steunen en onderhouden. Hiernaast zul je dus ook echte waarde bezitten.

 

 

bed & breakfast
Ook hebben wij een eigen bed & breakfast diep in de bergen die bijna klaar is (vertraging door corona) en hier zullen de Argancountry token holders kunnen komen kijken naar wat ze bezitten.

 

 

Bescherming
Ons gebied is het enigste gebied in heel de wereld waar deze boom nog groeit. Voor de arganboom te beschermen laten wij bijna niemand meer toe in ons gebied.

 

 

Authentic Videos & Photos
Kijk eens rond op onze website en zie hoe videos die niemand je kan laten zien. Wij hebben onze eigen argan shampoo, argan conditioners, argan haarmasker, pure argan olie (cosmetische & eetbare)

 

 

Complete supply chain
Wij beheren de complete argan olie supply chain van het produceren diep in de bergen tot het afzetten van ons kant en klaar product aan de consumenten. Niemand in de wereld van argan kan dit na doen.

 

 

Toppunt
We zullen als bitcoin zijn toppunt heeft bereikt en de markten weer terug gaan dalen, een roadmap ter beschikking stellen voor alle leden die op zoek zijn naar investeringen in echte waarde.

 

 

Gebacked
Argancountry token zal gebacked worden door echte Arganbomen. Dit is nog nooit gedaan en dit willen wij dus inshallah gaan doen.

 

 

Roadmap
Natuurlijk komt er een volledige roadmap met alles erop en eraan. Lijkt jou dit iets houdt dan Coinpower goed in de gaten. Dit wordt een wereldwijd project en we hebben al contact hierover met zeer grote bedrijven waar we nu nog niet te diep op in zullen gaan. (Later meer daarover)

 

 

Webshop
Mocht je onze authentieke producten willen proberen neem dan een kijkje op onze webshop

Natuurlijk supporten wij ook crypto betalingen!

 


Liquid gold for Digital gold

 

 

Team ArganCountry


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.